Коментари - Симеон: Окото ми няма да мигне да сменя работата | dnes.dir.bg
назад

Симеон: Окото ми няма да мигне да сменя работата

Окото ми няма да мигне и нищо няма да ме спре да се насоча към други обществено-полезни цели, ако усетя, че нямам подкрепа и доверие.

Обратно в новината

Коментари - Симеон: Окото ми няма да мигне да сменя работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ЦАР СЛЕД ИВАН СРАЦИМИР-Н-И-К-О-Г-А

Абе, като ви чета, тоя царски син не може да ви се сложи на малкия пръст, бе младежи!!! Дядката подцени интелигентността на българите, яко. Покажете му фаталната грешка, че ми писна.

Тоя си е вече за лудницата. Какви обществено-полезни дейности е вършил някога в живота си този склеротик? Нима заграбването на държавни земи и имоти е такава дейност? Или нищоправенето и блещенето? Та той не е извършил нито едно правилно и навременно действие откакто се самонастани в политическото пространство на България.

Гарго , и Фердинанд,и Борис , и Симеон са със своите положителни и отрицателни страни , но те не са наши царе и не са българи , не сме една кръв с тях. Може и да са много известни , и много хитри, и много интелегентни но за тях си .С на с те нямат нищо общо . Не ли ти се случвало съвсем непознат човек , да го приемеш за много близък без даго познаваш - това е защото имаш много общо с него .Какво общо имаме ние със Симеон и неговите предци?

симеон не е кой да е гражданин, не е въпроса,че иска да яде баницата въпроса е ,че ще влезне в коалиция и с дявола/както каза един колега тук/ за да си ги вземе.

България е република и няма цар.Цар имаш ти и една шепа тъпоъгълници,а Симеон Втори е обикновен мошеник.

ОКО-отвори си добре очите и остатъка от сиво вещество: цял свят изобщо не го е чувал тоя дъртак и не се интересува от него,разни бивши крале и пр.благородници само захранват светските колонки на таблоидите от време на време като няма по-важни новини,ако е известен някъде ,то е само по казината.В световните новини влезе като премиер на България.За имотите-хората взеха имоти,които дедите им са си КУПИЛИ,а не са им били дадени от държавата да ги ползват,както кобургската въшка Фердинанд.Схващаш ли разликата?

Най-добре е пресаташетата на Симеон - Цветелина Узунова и Галя Дичева, да принтират изказванията в този форум и да ги дадат на патрона си. И за да го улеснят, нека да отбележат с жълт маркер положителните мнения и с червен - отрицателните. Да видим дали няма да му мигне окото Симеоново? Ще мигне и то неведнъж. Сигурен съм, че даже ще започне да мига поне десет пъти по-бързо от светофар, работещ на жълто. Но и тогава няма да се отървем от тази светла личност, дала толкова много за България, щото въпросното парвеню ще остане да си управлява бащинията, както сам я нарича. Каквато бащиния междувпрочем НЯМА. Най-малкото, защото дядо му Фердинант е дощъл в България беден като църковна мишка. И България му е дала на него и потомците му не само власт, но и пари и имоти. Що се отнася до удостояването на Симеон с ордена Стара планина, едничката дума е ПОЗОР. Станишев може и да не го е срам, ама трябва - и то много. Язък му за произхода, язък му за образованието на премиера. Наистина - ще му дойде акъла наесен като духа попарата на изборите, ама ще е късно. Чака го съдбата на Жан Виденов. С тази разлика, че Станишев не става и за обикновен университетски преподавател като предшественика си.

Sanarodnizi, molia vi da ne izostavate pone s otno6enieto vi kam edna li4nost-Simeon, izvestna i ozenena po dostoen na4in v zelia sviat... Pro4etete i za drugite zare, napravete sravnenie i togava 6te se uverite, 4e Simeon e li4nost,koiato ne samo zaslujava uvajenie, no i gordost za nas, balgarite... Za sobstvenostta mu: toi ne e vinoven, 4e ima imoti, ne e vinoven, 4e sa bili confiskuvani, ne e vinoven i dnes, 4e po zakon si gi iska, naprotiv- i az da sam bix napravila kato nego... Koi balgarin sled promenite v Bg (1989), ne si poiska i ne si vze imotite, kolkoto i malko da sa...

Къде вижда подкрепа като политик, не е ясно?Но щеше да е кощунство, да не спомене Стамболов, който домъкна Ферденант,сиреч дядо му,на престола,от което следва забогатяването му, в последно време! Ех Ваше Величество,50 години партийни секретари с вашите организационни възможности, мътиха водата в България!Чакаме нещо по кадърно!

Госпожо , Вие вероятно не сте българка , а някоя от роднините на Симеон. Опитайте се , все още не е късно, да обичате българите и да им прощавате дребните прегрешения , защото ние сме обичлив народ , но на предатели не прощаваме .

Да Ви е честита наградата. България си има цар и той се казва Симеон

Уважаема г-жо, от Вашето пасквилче струи такава омраза към българския народ и такава роболепност към една небългарска компрометирала се във всяко отношение личност, която Вие наричате цар, че човек би си задал въпроса кое Ви е накарало да го напишете. Отговорът на този въпрос има субективно и обективно обяснение: Вие безспорно сте една от онези нещастни дами, изоставени от всички, дори от женските Ви хормони, и, като такава, се опитвате чрез Вашето високопарно и презрително отношение към един ограбен народ да докажете на себе си онова, което не се случва, а именно, че някой би оценил високо Вашия парвенюшки мироглед, след като сте лишени от елементарни познания и от наченки на аналитична способност. А това, че отдавате любовта на старата дама към една личност, която също като Вас ненавижда нашия наивен народ и поради това го и лъже, и граби, показва, че Вие по всяка вероятност сте една от потомките на онези лакеи по царско време, които Фердинанд използваше за безбройните си психо-сексуални болести. Вашата генетична увреденост Ви кара да мислите, че може би все още има възможност да се случи онова, което бленувате да Ви споходи любовта на принца, който ще бъде запленен от Вашия ум, след като от Вашата младост не е останало нищо, по-точно останало е нещо, което, дори да го скриете в мрака, всеки мъж, макар да не може да го види, ще го усети по отблъскаващия му мирис. Уважаема г-жо, преди да описвате Вашите старчески сънища, огледайте се в огледалото, не се крийте. Или поне се покажете на някого ако е добър човек, той ще Ви посъветва да не пишете повече, за да не ставате още по-нещастна.

симеон е най-големия измамник в бг политиката.оказа се че у нас и за това се дава най-високото отличие.

Царят ! На кого? На българите ? И ние сме имали царе , но те са направили България Велика .Този цар е най-обикновен гражданин на България със своите предимства и недостатъци и трябва да бъде уважаван като такъв.

Власт , облечена в лицемерие! Не е луд този ,който яде баницата , а този , който му я дава ! Нали ПАРЛАМЕНТА гласува връщането на царските имоти ! Плати ли на държавата ЦАРЯ данъците на имотите си ? Как може дете на 6 години да обича и милее за държава , която е била МАЩЕХА за него ? За какъв патриотизъм говорим? Той се върна за РЕВАНШ - да отмъсти за екстрадирането си и нищо друго !

Имаше един такъв стар виц: До казана на българите в ада нямало нужда да стоят дяволи за да ги пазят - ако сучайно някой се подавал над врящата течност останалите дружно го дърпали надолу ....

A be maloumnici/za vsi4ki dolu vav foruma/za6to postoianno tarsite pod vola tele kogat i vola go niama.....tolkova li e trudno da poviarvate/kakto i na goliama 4ast ot materialno skroeniat balgarin/4e ima i hora s ideali kakto Simeon!!!!!!!!!!!!!!

По мое скромно мнение има три етапа в българското развитие на другаря цар!1.Преди и по време на пристигането му в България.Бих го нарекъл ЛУКАВ период!2.Времето, на създаване на партийката му и влизането му във властта!Това тук е НАСТЪПАТЕЛНИЯ!3.След последните парламентарни избори следва наглия,безпардонния, и т.н.За всичко това той бе награден!ХВАЛА,ДРУГА

Ако Цар Борис III ,може да види ,че синът му получава ордени от КОМУНИСТИ.......СРАМ не е добро за България...

Ти не мислиш ли, че точно в името на бог много идиотщини са направени! Симеон не е от Бог поставен, а се възползва от безисходицата и злоупотреби с вярата на хората в трудни моменти и го направи много лесно, защото е рафиниран измамник. Има сблъсък на интереси. Никой не е длъжен да си затваря очите и устата пред селяндурските хватки. Може да е бил избран, награден, но не и търпян, може да бъде и свален, както и да бъде съден. Само един Бог знае. По принцип!

Браво Владимир! Това са страхливи лигльовци, които дори на български не могат да пишат тук, във форума и навсякъде. За съжаление това е най-лесния начин за житейска позиция - псувай, плюй и хайде за чужбина или под безработното крило на мама и татко. Червясали отрепки.

Четете форума, ако можете без да се изчервявате. ФОРУМ - не значи демонстрация на простотия. Симеон не бълва простотии, а има основание - четете историята за периода 45 - 50 година. Четете форума и дайте определение това което се именова България държава ли е? На дебилите все им виновен друг: демократи, комунисти, царе, турци или цигани.

Боже колко смърди от всякъде на евтин популизъм! Окото му нямало да мигне да се насочи към други обществено полезни дейности, ако усетел,че не получава необходимото доверие и подкрепа! Ала бала! Та нали на последните парламентарни избори бе показателно колко е подкрепата и доверието! Въпросът е за чия подкрепа говорим! Изтината е, че умните хора, които могат да управляват и имат авторитета и уважението на хората не искат да си изцапат ръцете и оставят нещата на некадърни,алчни и кариеристични хора! Нама да се учудя, ако някой утре прокара версията, че например царя не е той, а някой разработен във времето и поставен човек на специалните служби! За мен също е един измамник, който се закичи с трофеите на другите!

tezi ordeni gi vadqat ot chekmedjetata i gi razdvat prosto taka shtom smeshizi kato Semion i Dogan poluchiha ordeni

Естествено,че може да смени работата си след като ограби един цял народ и взе това, което се полага на цар, а не на пиклив министър-чужденец!!! Само, че има още за грабене, та няма да я смени. Не се и надявайте! То безочието на негово царско височество е много високо и няма край!

Евала на царя.

Защо го пуснахте в България?Защо го избрахте?Сега ще гласувате за Бойко Борисов и пак ще ревете.Псувайте, но не гласувайте.

Изумена съм от деградацията на мнозинството от изказалите се в това форумно пространство. Вие, от чиито умове хвърчи такава неистова злоба, простащина, безумие и андрешковска тарикатщина, да не би да сте синове и дъщери на Сатаната? Когато прочел ръкописа на Гоголовите Мъртви души Пушкин възкликнал: Боже, колко нещастна е нашата Русия! (Цитирам по памет). Докато пред погледа ми се влачеха всичките тези отровни словесни лиги и храчки по-долу (не се и съмнявам ще се влачат още по-отровни и по-нагоре), които така щедро са застлали почти цялото пространство, аз си казвах: Господи, защо допусна из моята Родина да полазят такива отвратителни влечуги?! При вас и Всемогъщия Бог да слезе ще го обезсилите. Затова той придвидливо ви е изпратил Мойсей, но невидим, (ако можехте да го видите, бихте го разкъсали), та да ви върти той из Пустинята докато измрете до един и на ваше място дойде новото поколение, което не е родено, нито живяло в комунистическото робство - Сталинов модел. Такава орис е отредил справедливият Бог на българското племе. Напълно заслужено!!! Комент Царя вие всъщност си правите най-точната автохарактеристика.

Аферим на такава държава! Бравос! С ядрена глава да я сочиш и хич да не съжаляваш като натиснеш бутончето!

bez da ironiziram smiatam 4e Kostov i Sofianski zaslujavt tozi orden pove4e ot tozi kloun simeon.

Pomnai predi vreme kak po edna izraelska televizia si prizna, che e ot evreiski proizhod i se gordee s tova.

НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ...... КОЙ ГЛАСУВА ДА ГО ОПРАВЯТ ЗА 800 дни? НА ВИ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ! ПРОСТ НАРОД, НЕ НАРОД, А МЪРША ...както е казал поетът ...

na koi da se vjarva - Stanishev ?! Dogan?! Paravanov ??? v dneshno vreme i na maika si ne moze da se vjarva...

Не се заблуждавай, че ровори на развален български. Той е селски хитрак и така прикрива, че говори несвързан и неграмотен български

бившият премиер има съществен принос за новия политически климат на толерантност и диалог. Е тия думи ми изкараха въздуха. NO COMENT

ами ако вземе, че наистина си отиде. Що ще правим ний сиротните? На кого ни оставяш бащице?

нямат край самохвалните думи на г-н 800 дни. Като дойде в 2001 г. каза, че се жертва за Ббългария, пожертва единствено илюзията, че е човек с дотойнство и чест, но пък получи добра цена за това. Каза, че не иска нищо за себе си, а стана бързо и без проблеми милионер в евро. Провъзгласи се за най-честния човек в републиката, а няма едно общание което да е спазил. Похвали се че разбирал от управление, но се оказа че го влачи течението и управлява на принципа когато му дойде времето. разпространи слуха, че се ползва с голямо влияние на Запад, а негов благороден братовчед го нарече лайно. Беше най-добър приятел с разни арабски управници, но нито един от тях не призова да се застъпят за сестрите.

Абе, глупчо, един достоен наследник на монархия няма да стане министър председател на република заради финансови интереси, ама че си мижитурка и ти...!

абе тоя смешник нещо за Левски, Ботев чувал ли е ????!!!!!

Симеоне (говоря на ти защото нямам никакъв респект и уважение към този човек - така нар. Царя), ако окото нямало да ти мигне, тогава какво правиш в политиката и лъжеш хората с разваленият си български език??? Твоето изказване показва за пореден път, че окото няма да ти мигне да зарежеш задълженията си към Българския Народ, заради който уж влезна в нашата политика. Оказа се, че само заради себе си си дошъл в България, а не заради нашия народ, и затова съвсем не е учудващо, че окото няма да ти мигне за този народ. Не ни трябват такива като теб господин Симеоне!

Под други общественополезни работи разбиряй, полезни на семейното общество, т.е. реституция на Държавна собственост и каквото там му бутнат от БСП и ДПС.

paradox sled paradox

ха,то не му мигна окото като лъжеше цяла България,та са ли,егати наглостта да гние гнусния труп,тва не е жив човек за мене

Знаем че окото ти няма да мигне теб и сега ти е на ку... за нас.

Защо никой не говори за последото място на България по доходи в Европа? Това е заслугата на Кобурга за Блгария! Пишете!

Този медал е един вид узаконяване на откраднатото. Вече няма никаква стойност. Просто царчето е на път да си ходи и това медалче ще му гарантира, че като му дойде времето няма да му приберат имотите обратно. Да му е честито, и да се спасява. НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НЕГО.

било му бащиния , навремето майката на фердинанд на колене е молила Бисмарк да прати фердинанд за цар на българите защото са били умряли от глад и мизерия , и железния канцлер му омекнал от това положение на фердинандовата майка и се съгласил, човещина