15 дни отсрочка за двете сметки за ток

„Енерго-Про” реши да разсрочи плащането на фактурите на клиентите си, които трябва да платят две сметки в един и същи срок.

Обратно в новината

Коментари - 15 дни отсрочка за двете сметки за ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баламосват ни,българи!Разсрочени или не,електромерите са отчели цифри и парите ,които трябва да се плащат са непосилни за плащане.Тия приказки за спазване на правилата и увеличени глоби са аберацио иктус,отклоняване на удара!Само тоягите ще ги оправят тези управлващи,вкл. и патриотите.Във вчерашно предаване заместникът на Велизар задава въпрос:"Лъжат ли ни инкасаторите".Как и за какво да ни лъжат-за неточни показания на електромери или ???

Имам две сметки. Тая за 30 дни и тая за 20 са с разлика 30ст. Потребявам почти еднакви киловати. А като получих две сметки за февруари, две пенсии няма ли да има? От къде да ги взема, като съм на ръба.

ЧАКАЙ ,ЧАКАЙ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ !!! С-КИТЕ СА ЗАВИШЕНИ . EVN И ДР НЕ КОМЕНТИРАЛИ , А ОТСРОЧВАЛИ ПЛАЩАНИЯТА ???? АЛООО КАКВИ ПЛАЩАНИЯ КАКВИ ОТСРОЧКИ ???? ВИЕ НА ЛУДИ ЛИ НИ ПРАВИТЕ ???? ВИЕ КРАДЕТЕ МИЛИОНИ ОТ ХОРАТА , А ДЪРЖАВАТА ГИ НАКАЗВА СЪС СМЕШНИ ГЛОБИ . БЪЛХА ГИ УХАПАЛА. НАРОДЕ ТЪРСИ СИ ПРАВАТА , ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЗАЩИТАВА. ДЪРЖАВАТА И ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ ДРУЖНО НИ КРАДАТ

Отново пълни глупости в обясненията от дружеството и мълчанието на журналистите, при отговори, получени "около" темата. Първата ми сметка е за период 23.11.14г. до 21.12.14г., плащане до 10.02.15г., т е спазен е периода за ончитане. Втората е от 22.12.14г. до 12.01.15г., т.е. отново периода на отчитане не надвишава 31дни, но кое налага да е толкова кратък? Плащането на втората сметка отново е до 10.02.15г.-т.е. защо плащането да е по графика им, а засичането-не! Ако си бяха отчели на 21.01.15г.-всичко щеше да си е ОК, т.к. фактурата щях да я платя до 10.03.15г. И не ми обяснявайте какво ми разсрочват-искам да знам защо са го направили-като потребител ми дължат обяснение-ЛОГИЧНО!

Колкото повече ровиш в едни л.йна, толкова повече мирише! 1. Обяснете ми простичко, какво ме топли това, след като в рамките на 30 дни ( ЕДНА заплата ) трябва да платя 1.66 сметки? 2. Защо се извиняват с празничните дни, след като се оказва, че второто измерване са го направили в рамките на 5 работни дни и на 6 са издадени фактурите?

НЕ ПЛАЩАЙТЕ!!!! СТИГА сме им пълнили гушите!!Не Ви ли омръзна да ни крадът , заради загробващите "договоро" на Иван Костов??? Кажете С Т И Г А !!!!!!

Лозуинга ти-няма,да хване декиш!Закъснял си с две години,подстрекателю!

Как едните могат ,а другите не могат да спазят сроковете и изискванията? Пълни глупости, иди и провери колко са ти надписали ЕОН.Никой никога няма да разбере.