Извадиха 3-килограмова тения от млад мъж

3-килограмова кучешка тения извадиха вчера пловдивски лекари от 23-годишен мъж от Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Извадиха 3-килограмова тения от млад мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като водя детето си на детска градина, всяка сутрин по тротоара ходим на зиг-заг, за да избегнем (много пъти неуспешно) кучешките акита. Къде е Софийската община? Това лято в Прага никъде, даже в крайните квартали, не видяхме безстопанствено куче, а собствениците на кучета почистваха след своите любимци.

Да се пазят уличните и безстопанствени кучета и котки. Горките, какво ги чака от нас, да ги заразяваме с тении..Ужаст.. Я да видим сега тези които защитават тези животни къде са? Да не би да се е пръкнала тази зараза от бели мечки и лисици по градове и села? Безстопанствените твари е разнасят по всякакъв начин.

Уличните кучета са навсякъде. Децата не осъзнават опастността от зарази и ги пипат. После- под ножа. В другите държави тежко болните животни ги приспиват за постоянно. У нас ги пускат навън сред хората, за да има болни хора, нахапани хора, убити от бясни кучета хора и т.н. Не сме нормална държава. Време е уличните кучета, едно 99% от тях, да заспят за постоянно, тъй като съставляват пряка опасност за хората.

абе къде са онези пумияри на два крака които така ревностно защитаваха четирикраките пумияри а? да ви кажа, че сме на първо място по таква тения в ЕС и това е точно защото бездомните псета дрискат навсякъде където се сетите. и за каква защита на животните става на въпрос след като ние, хората, трябва да лягаме под ножа.

За тези "прекрасни" резултати благодарете на кметовете, които развъждат бездомни кучета и на пишман природозащитниците.

Причината по-скоро е поради ниската култура на българина, който упорито не иска да даде някой лев за обезпаразитяване на домашните си любимци. Иначе всички неправителствени организации ваксинират, обезпаразитяват и чипират животните, които са под тяхна опека. Обзалагам се, че имаш поне 1 познат с куче, което не е обезпаразитявано или не се обезпаразитява редовно - ей на него може да се сърдиш.