Няма виновни за убит от бетонна плоча младеж

11 г. след срутената бетонна плоча на бул. "България" и след като делото започваше 4 пъти отначало, за смъртта на 22-годишния Стоян Кандилев няма виновни.

Обратно в новината

Коментари - Няма виновни за убит от бетонна плоча младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази съдийка вече си набра добре за ада. Рождественски й го пожелавам от цялото си сърце. Там, откъдето ще дойде Възмездието, няма да има "Да, ама не". Голяма мърша етази.

Сутринта проф Близнашки обясняваше, че френския посланик не трябва да се меси. Много били сложни взаимовръзките в Съдебната ни ситема, не можел посланик да ги разбере, ние сме си знаели, но не било лесно да се направи нещо, ... Демек: кютайте си, и замитайте всичко под килима...

Споко! И на тези лешояди децата им няма да си доживеят годините. Бог е строг?????

Плочата се е срутила, защото тарикатите са вкопали в нея тръби за кабелите, и сцепването се е получило по протежение на заложените тръби. Решили са да икономисат, и са нарушили проекта. ЯСНО Е!!! Иначе Капсъзов е Мутра, ясно е и от други дела (вкл и за убийство), които решава с бой и пари. ....Велко Колев. Оперативните от отдел "Убийства" на СДП започват да го издирват и го откриват на второто му работно място - бетонов възел в кв. Манастирски ливади. Колев е доведен в 9-то РПУ. Оперативните от СДП започват да го разпитват в кабинета на Александров. Колев изглежда притеснен, служителите от "Убийства" обаче успяват да го предразположат и той има разказва, че побоят над бездомниците бил поръчан от началника му, небезизвестният Даниел Капсъзов, собственик на бетоновия възел, където работел. Извършител на поръчката бил някой си Тони, който се оказал в последствие роднина на Капсъзов.

"влезнало"...????????????? Аз съм завършила журналистика, а вие?!!!!

Наех фирма да ми посторои къща. Започна добре.После влоши качеството на строителството.Плащах си.Оставия недовършена.Молих се да я завършат.Отказаха, защото имали вече по-изгоден обект.Казаха ми - съди ни, хе-хе-хе.

Онази сграда на ул."Аксаков", се срина защото била много стара. Тази на бул."България", се сринала, защото още небила построена.Така нареченият - строителен надзор, тябва да премине на заплащане към МРРБ!Като как?!Ей, така - въвежда се тарифа - град, местоположение на имота.Таксата се заплаща на основание на квадратните метри -застрояване по банкова сметка на МРРБ.На основание на договора - инвеститор - строителен надзор така заплатените средства се усвояват от Назорника.Това е!Другото е КОРУПЦИЯ!

Сградата на "Аксаков" се срути, защото премахнаха носещата колона в средата. Но кой да докаже при толкова много пари?!?

Поредния "висок" стандарт, поставен от нашата "работеща" съдебна система!

"Експертите не били убедителни и в заключението си" - български съд, без коментари

Е, това е прехвалената ни прокуратура !

Прекрасни примери как НЕ бива да работи една правораздавателна система! Срам и позор!

Като е такова ''правосъдието'' нямам никакво съмнение, че те първа ще има саморазправи. Със всеки,който е погазил закона на морала,на справедливостта,на човешкото търпение и си е позволил да прекрачи границата . Къде е границата?Не знам.Никой не може да знае. Едно време ,когато съдът беше институция ,граниицата се определяше от законът.Днес всеки сам определя границата ,а палачът е съдия и изпълнител. Колко тъжно до къде стигнахме!

Чудя се дали ако по подобен начин пострада дете на висш партиен другар, пак няма да има наказани...

Посланика на Франция каза много ясно " не познава закона или е корумпирана". В съдебната власт е пълно с "калинки". Кога ще им се проверят дипломите?

Гадни мръсници са тези съдии и адвокати!!!Те всичките са за затвора!!!

Ама ще санираме панелките... щото щели да изпопадат. Тия дето са дали това становище требе да са същите, които са правили 11 год. експертизи. Вървяла лисицата след коча и чакала кога ще му паднат мъди.е!!!

Ей, кривораздаващите....един ден ще се върне на децата ви. Страх нямате ли?

Да, на тази Ралица Манолова наистина й е време нещо да й се случи!

11 години дело! 11 ГОДИНИ!!! Та той виновника може и да не е сред живите вече да си понесе последствията. Какво изисква 11 години? Ако съпоставим и 2 сценария- да чакаш дали ще те осъдят и дали ще получиш възмездие и в двата случая държавата те съсипва. Ако съм невинен и ме съдят 11 години ще осъдя аз държавата един такъв процес може да съсипе много семейства и хора. А ако съм някой от близките на загиналото момче пак ще осъдя държавата. И в двата случая хората ще са в правото си да осъдят държавата. Проблема е, че обществото плаща....и то плаща с животи.

Готин 11 години за българската правораздавателна система е супер бърз срок. Бях свидетел по едно дело за обир. Всяка година в продължение на 15 години ходих по 2 пъти да се видя със съдийката. Виновника отдавна беше се изнесъл в Испания. 15 години аз бях осъден да се разписвам 2 пъти в годината, че живея в тази държва. Един път пропуснах да се явя и след 6 месеца дойдоха и ме прибраха 6 часа сутринта с бус като престъпник. Накрая истинския бандит го осъдиха на 2 години условно. Та в задачата се пита аз дето 15*2 = 30 дни ефективно си изкарах в съда или този дето получи 2 години условно е осъден по-жестоко. Нейсе, пази сляпо да прогледне.

Единадесет години са разкарвали човека и са му напомняли,че той е никой.Че сина му е никой.Обикновени мръсници!

прегледайте снимките драги читатели. те много ясно отразяват една наложила се дефиниция, че за бедния, измършавял и огладнял тънещ в мизерия народ няма да има справедливост докато за мазните, алчните, оплетени във връзки и контакти с еди кой си и еди къде си няма да има проблем съда да решава в тяхна полза. вижте ги само колко дебели гуши имат, какви мазни изражения имат а вижте този човек който е загубил рожбата си и все пак търси възмездие което няма как да получи защотопадналата плоча сма по себе си е виновна за падането си. според тоя който е признал невинноста на тия мазничките и дебелогушите наглеци, трябва даже пострадалия да им се извини, че синът му е починал. е

виновна е козирката. това е некомпетентното мнение на тези които си мислят, че са юристи. децата ни ще стоят под земята заради изроди като тези които съда не мисли за виновни. браво адмирации само така продължавайте. некадърници

Много ясно, прокуратурата защитава гаднярите до край!

Ами гаднярите могат да си позволят да убиват къде от нехайство и небрежност, къде нарочно, но пък могат да си платят и да им се размине. Пък бедните, нека си чакат правосъдие и справедливост, а децата им под земята.

Ето това не може да бъде съд...!!!!!! Това са сбирщина наукоподобни юридически дебили... За това и не искат да има съдебна реформа тези юридически нищожество и корумпирани гадове, наричащи се "независима съдебна система"... Ех Пиночете, Пиночете...