Съдят баща за убийството на детето му

Окръжният съд в Русе даде ход на делото срещу 38-годишния Пламен Петров, обвинен за убийството на 7-годишната си дъщеря Пламена.

Обратно в новината

Коментари - Съдят баща за убийството на детето му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква доживотна присъда,какви 10-20 години затвор,нали после ние ще трябва да го храним и да лежи на топло.смърт.

За този изрод гнусен трябва незабавна смърт, нищо друго. Горкото детенце...

Споко, знаете ли как ги обичат детеубийците в затвора? Ще съжали че се е родил. Но и аз съм за смъртното наказание. Такива даже заслужават не куршум или инжекция, а публичен линч! Аз лично бих натрошил всяка костичка в тялото му преди да му пръсна мръсната кратуна!

Някой сега се бори за отмяна на доживотният затвор. Аз сьм за връщане на смъртното наказание. Има ли мислещи като мен? какъв изрод трябва да си да убиеш детето си? Има убийци, за които само смърто наказание е вярното решение. А на мащехата пробация. какво да чакаме да покаже, че на следващо убийство тя се е притекла на помощ да извика катафалката ли? И това ако е правосъдие. Или детето е било виновно, че в първи клас не може да чете гладко. То има и депутати които сричат или изобщо не могат да четат и говорят правилен български език. Каква е тази държава? И има ли изобщо държава? Аз съм за връщане на смъртното наказание за такива които дори и собственото си дете убиват, а какво ли биха направили с чуждите.

Luna0102

Защо са оставили на психично болен, ровещ в кофите за боклук децата? И да го съдят няма да го осъдят, най-много да го вкарат за кратко в психиатрията.

"Първокласничката Пламена е издъхнала след зверски побой, а бащата я пребил, защото не можела да чете добре." Бас държа че тоя идиот е пребил горкото дете, защото той самия не може да чете а и така като го гледам сигурно е лежал на 4-ти км.

Каква жестокост! Този ИЗРОД, заслужава затвор до живот !...

До живот да го издържаме с нашите пари, не съм съгласна.Нещо по кратичко така ....

Да бъде рязан по сантиметър на ден на произволно място по тялото, докато не издъхне някой хубав ден! Все някой ден няма да остане нищо за рязане. А да.. и не го оставяйте в безсъзнание. трябва да го боли непрекъснато!

за такива само доживотен затвор или смъртна присъде

Господ да прости горкото детенце.Милото пиленце.