Намериха се пари за пътя Пловдив-Асеновград

Пътят Пловдив-Асеновград преминава от оперативна програма "Транзитни пътища V" в ОП "Регионално развитие" и ще получи финансиране за ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Намериха се пари за пътя Пловдив-Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътя Асеновград-Чепеларе, един от най-опасните в България - основно от към свлачища и срутища. Да не говорим за опасни завои и дълбоки дерета. Да пътя е почти готов - но нямаше ли как да се предвиди така необходимата трета лента. Дами и господа шофьори имайте предвид, че мантинелите не са същите както едно време-чупят се като вафли. За последната година - десетки се озоваха в река Чая. Бог да ни пази!

Е те и колите не са като едно време. Едно време с москвича да вдигнеш, да вдигнеш най-много 60 по този път. А сега с БМВ-то ако настъпиш и 100 можеш да вдигнеш. А после - мантинелите били калпави. Ами не са калпави, ама са за 60 кмч.

известен , много известен политик да речем от правителството има хотел в пампорово. За това всичи пътища до там ще се финансират много сигурно по какви ли не програмки....

И само защото някой си имал хотел на Пампорово, да няма хубав път до там ли?! Това ли е твоята логика?!?

и на нас да намерят некой лев..Или това е държавна поръчка?

това е един от наъ безумните патища в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

откъде се "намериха" ей така пари...?? и що аз ей така не мога никога да намеря...

не ми изглежда много сериозна тая работа Освен разклоните за Крумово и Куклен, какво ще стане с разклоните на Околовръстното, за КЦМ, за летището, за Горни и Долни Воден. Че и сума други отклонения. Да не говорим че по цялото продължение на пътя сума бизнеси са се нацвъкали ... Що си мислят че с две колелета и две двулентови платна ще решат проблема

Абе то теоритично и златен може да се направи пътя, ама на практика пари няма. Така, че и това е по-добре от нищо.

абе за проекти пари има, за асфалт няма!!! чудна работа!!!!!!

Това го слушаме още от времето на комунизЪма! Включително и от предишното правителство на Борисов! И нищо! И уж проекти готови, и пари намерени - и пак нищо! А това е един от най-натоварените пътища в България! В окаяно състояние! Дано Бог пази пътуващите по него, че доста се споминаха!

Споминаха се. От глупост. Примерно да тръгнеш да правиш обратен завой на КЦМ. Или пък да хвърчиш с 150. Като го направят ще се намерят идиоти дето да се пробват с 250.

стига с тия кръгови! да намерят още малко пари за два надлеза на тези места!

Дано го направят пътя най-накрая, от 20год все го правят, че много хора намериха смъртта си там..