Само абонатите на Енерго-Про получили 2 сметки

От днес Министерство на енергетиката стартира проверки на електроразпределителните дружества във връзка с високите сметки за ток.

Обратно в новината

Коментари - Само абонатите на Енерго-Про получили 2 сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз искам да получа два фиша за заплата за януари!А да видим,ще ли е възможно това?

Декември месец нямаше никой в жилището, откъде са дошли тези киловати? Водата я отчетоха както си е - действително нямаше нищо. Но тока откъде се е навъртял при положение, че преди да заминем от съображения за сигурност изключихме всичко де що е в контакт. Това си е кражба!

Оставете вие дето са 2 сметките, ама и на електромера има навъртени едни киловати за месец, дето досега никога не съм ги правил за месец... а в тоя отчетен период само 8 дни сме били в жилището. Там живея от 6 години и за първи път имам 1000+ киловата за месец, рекорда беше преди 4 години - 920 киловата, когато се роди детето и топлехме постоянно и навсякъде, а от 30 декември там е влизала само една баба да полива цветята през 4 дни. Преди 2 години беше същата работа, само че си бяхме вкъщи тогава и имахме 900 киловата.

Chefo77

Аз пък до 15.01 трябваше да платя 2 фактури. За 31 дни (за 22 и за 9 дни). Новата ми (плащане до 16.02) е единична. Явно на когото както я пуснат е работата.

Който не му харесва да не потребява.Между протестиращите видях един,който има сергия на кооперативния пазара.Питам що продаваш скъпо доматите ,а той ми казва"Като не ти харесва не купувай..."

Стига с тези сметки...На 10.01.2015г платих 58,37 лв,а на 10 .02.2015г трябва да платя 64,68 лв,топлясе с климатик,готвим на електричество...Вчера и днес още не сме включвчли климатитика...Вие икономия не знаете? Апартамента ми има вътрешна и външна изолация!!!!!

Има роялисти,социалисти, комунисти капиталисти ...и други подобни. Във Варна тиманистите от години си правят това което им е угодно на тях. Фирмата и нейните производни никога не се съобразява с клиентите , нали са монополисти.

Стига икономии!

Аз като ви казвам че Февруари наближава и Тиквата си заминава,не може отново да ни Обират тези както си искат тези Енерго Про,ли са ЕВН или Чез.Народа трябва да се събуди и да излезе на Стачки заради Свободата си,стига вече спа този Овчи народ,станал вече и Роб на ЕС И САЩ И ЧЕХИТЕ.

Като ти чета тъпотиите,май ти трябва,да си заминеш-на север!

много просто,варна и енерго про са тимадзииски,а те се руската мафия и искат пак да свалят боико,като миналят пут.нищо слозно.

Няма логика в обяснението на дружеството-това си е вътрешна организация. Когато закон или друг нормативен акт "каже 31дни"-това означава календарни и хич не ме интересува дали почиват или не. Как няма журналист, който да ги накара да отговарят точно на въпросите, а не около темата

Много интересно от всякакви гледни точки. Помните 2013г- провокациятя на БСП и ДПС . Принудиха енерго дружествата да вдигнат тока за да предизвикат възмущението на народа. С помоща на платени футболни агитки на приближените си от ЦСКА, и на други криминални субекти на които обещаха свобода на действие, ако те бсп станат на власт, вдигнаха протести и направиха, така да се каже преврат. После, когато взеха властта комунистите и турците силово намалиха тока с ясното знание, че ще дойде време той отново да се увеличи и то повече. Но те самите знаеха, че няма да са на власт повече от година, а и не го искаха. Наивния народ, по точно част от него се хванаха на въдицата. Сега техни агенти в това дружество пак се опитват да повторят събитията от 2013г. Може би са очаквали, че и другите две дружества ще правят машинации и гадости с цената на тока с цел сваляне на сегашното правителство. Но уви! Не се получи. При нашия оператор ЕВН всичко е нормално за тези, които редовно си плащат тока.