Разкриха подпалвачите на депутатските коли

Арестувани са няколко души, заподозрени за умишления палеж на два автомобила на семейството на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха подпалвачите на депутатските коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми хареса"набор 41"

Лошото за тези паляци е, че колите са с пълно каско ;) Сега момчетата от Лев Инс ще се поинтересуват от тях, без въобще да ги интересува кой какво им е поръчал и кой какво им е платил хахаха

Тези коли не са ли били застраховани? Ще им платят застрахователите. То сега казват , че от ЧСИ можеш да си купиш джип за 5 000 лв. и апартамент за 9000 лв. /продавали под данъчната оценка/

Не е зле човек да има макар и рядко някаква връзка с главния мозък!

днес е добър ден за бълг демокрация , дано са все такива новините за мерцедесите на дупедатите

хората са бедни ,щото депутатите ги крадат. и докато не спрат да видят истината ще грачат по пенсионерите. ама депутата е високо ,по лесно е да окаш като малоумен по пенсионерите.

В БГ право на бизнес имат само бандитите, покровителствани от по-големите бандити в управлението на страната. Нека някой се опита да прави собствен бизнес и няма да закъснее предупреждението, че е нагазил в бизнеса на мафията!

Тези пловдивски общ. съветници много са захлебили, докато служат на ползу роду! Няма ли органи, които да се самосезират?

този радетел за народно благо - дУпетатинЪ колко коли има ? Минала година 2 изгорели, тази година 2 + 1 ... все мерцедес от ML нагоре ... дъщеричката с GL ? съдружничка на застрлян измекяр ?? прокуратурата и нап защо не се самосезират да попитат от къде 500 000 евро за коли ???

То хубаво да разберат откъде този депутат има пари. Но има още много за хуууубавичко оглеждане откъде са им богатствата : семейство Станишеви, всички от парламентарната група на ДПС, техните деца и роднини, много от другарите от столетницата и техните деца и роднини и т.н и т.н.

Тези дето сте ги задържали заслужават награда и почести ,че са днешните народни будители.

НЕ ГИ ЛОВЕТЕ МОЛЯ ВИ СЕ!! НАПЪЛНИХТЕ ЕКЗОТИЧНИТЕ ОСТРОВИ С БОКЛУЦИ, А СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТ 50% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ!!!

той огъня си пълзеше сам към останалите колици - от инерционния момент ... а той деПутатина е чист като сълзица от синьо-червена магарица!

Протестирам против ареста на тези младежи! Как така за едното подпалване на коли ще бъдат арестувани! Справедливият съд веднага да се намеси и да ги пусне срещу подписка, та да могат свободно да се придвижат нанякъде!

били хванати и убиицте на незнам си кой и подпалвачите на нязнам си кой. Хич не вярвам МВР да са хванали някой. Просто хващат по известни на тях хора и сега ще ги търлачкат из арестите.

Каквото и да си говорим в БГ чист политик и чист бизнесмен няма. Така е било, така и ше бъде.

от МВР тоз същия бизнесмен и бивш депутат от ГЕРБ.