Стоянка Мутафова празнува 93 г. на сцената

Чудото Стоянка Мутафова на 2 февруари ще навърши 93 години. И отново ще бъде на рождения си ден на сцената на Сатиричния театър в София.

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова празнува 93 г. на сцената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги когато я видя по телевизията...сменям канала.Иначе да е жива и здрава...

Нищо против бившата актриса, щото сега вече не е, но всеки трябва да си знае мярката. На времето, през 50-те години, баща ми разправя, в Операта е имало един такъв тенор, който е пял и във Виенската опера - Райчев. Надхвърлил 70-те и пеел на фалцет, щото не е могъл да взема високите тонове. Излагал се е, но не се е усетил да спре навреме. Та мисълта ми е, че човек трябва сам да знае кога трябва да спре, за да не се излага. Ако той не може да го направи, някой негов близък деликатно трябва да му го каже.

Тази "актриса" постоянно си забравя репликите ! Кой и защо я търпи и набутва постоянно !!!

тъпи новинари!

Кой ги пише тези заглавия? С.М. Празнува 93 г. на сцената означава, че от 93 години е на сцената и това е, което ще празнува. А от текста се разбира, че става въпрос за нейния 93-и рожден ден, който тя ще отпразнува "на сцената".

Празнува 93 г. - на сцената, не в ресторант или някъде другаде. Така написано заглавието може да се разбере по няколко начина, както и се е случило.

Да е жива и здрава!!Да се съхраниш на тези години и достойно да живееш дните си, е истински дар от Бога!

Честито!Бъди жива и здрава!Дълбок поклон!

Бъди жива и здрава ! ПОКЛОН ! :)