Катастрофи заради ТИР в насрещното на ”Тракия”

Шофьор на турски товарен автомобил с полуремарке е навлязъл в насрещното движение на автомогистрала Тракия, при което е предизвикал две катастрофи.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофи заради ТИР в насрещното на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бях единия от шофьорите, претърпял инцидента. За сведение нито съм комлексар, нито "аджамия" шофьор. Имам няколко милиона километра зад гърба си. нещастниците дето коментират с явна злоба и хейт, явно никога не са се качвали в автомобил. Камо ли да са управлявали такъв. Само аз и другия човек знаеме какво и как се е случило и как сме избегнали смъртта си. Турчина е малоумник и смятам , че трябва да си пълен ОЛИГОФРЕН да караш в насрещното на магистралата в крайна лява лента, срещу маркировката и да се правиш на "неразбрал". За сведение първата кола не е джип а BMW 3ка. И само адекватната реакция на водача го е спасила от челен удар.

Най вероятно е имало мъгла и тираджията не си е доспал...колко му е ..на всеки може да се случи..не го оправдавам но знаците трябва да бъдат добре осветени..може и да е разбрал че е сгрешил платното но как да го обърне този влекач с полуремарке.

Зависи ит къде се е качвал на магистралата турцина..., шото на някои места имаме такива хубаво "осветени и маркирани" детелини, че направо ум да ти зайде. Между другото за информация, най-големият брой катастрофи в Германия по магистралите са именно по тази причина. А за умниците по-долу: Баце, ти си карай с разрешените 140 на магистралата и да ти излезнат фаровете, пък да видим ти какъв джедай ще си! Аман от шофери...

Турчина че е идиот - идиот е. Но и тия срещу него явно са били аджамии - видели фарове в насрещното и се посрали.

Те с джипките така са свикнали, премигат с фаровете и им правят път. Щото са безсмъртни.

Типична реплика на комплексар, който иска джипка ама не може и затова всеки друг, който има му е крив или смотан. Не се знае ти как би реагирал в такава ситуация със 140км/ч така че не бъди толкова отворен

Е то какво има за завиждане, че си купил джипка или яхта? Или си имплантирал силикон. Когато акъл си имплантира, тогава ще му завидя и аз.