Коментари - Атака и БСП се коалират в Кърджали, чакат ГЕРБ | dnes.dir.bg
назад

Атака и БСП се коалират в Кърджали, чакат ГЕРБ

“Атака” е готова да се коалира с БСП в Кърджали и не само в тях, а с всички партии. Изненадващата идея за обединение дойде от лидера на “Атака” Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Атака и БСП се коалират в Кърджали, чакат ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой срещу кого приказва нали ДС съсдадоха Доган и чета както САЩ бен ладен и имат проблеми с него така и българите имат проблеми с ахметчо че българите не си знаем историята е вярно защото историята е писана от комунисти и не е истинската аз съм човека който е чел истинската история която е писана в онова време и няма нищо общо с тая измислена история така че не дразнете лъва

Приканвам всички българи да си купят имот в Кърджали или съседните села и за изборния ден да гласуват там.Аз съм от Хасково и си търся имот в Кърджали и щеси купя .Само така на избори ще ги бием.

Обединението прави силата . Чест прави на Сидеров, че пръв подава ръка. Има моя вот!

Тук има изказвания на ДПС-ари, които се пеняват и ръсят хули безогледно. Това - настрана. Сидерв може да го наричат всякакъв, но той пръв посочи болките на обществото. Сега пръв предлага обединение. Вече, със сигулност ще гласувам! Обърнете внимание на глаголното време, което е употребено във текста на новината! Въпреки това ще гласувам!

Едно време преди да ни поробят турците аз съм сигурна,че е станало заради толкова умни хора като -Мацка,Рени,Боби и др. подобни!Вие тъпи продажни егоисти сигурно си продавате гласа за 20лв. и гласувате за ДПС!Тома неверни е съществувал и още е в България!Затова сме вечно под някое робство-преди турско,сега комунистическо!Докат не се прочисти тая паплач-Волене каквото и да правиш няма да има полза!Велики борци явно напразно загинаха-Левски,Боте и др.Не ви ли е срам поне заради тях?Вие не знаете що е срам!

Само така,но по-добре да приеме поканата на Бойко Борисов за коалиция с ГЕРБ !По-успешна ще е отколкото с БСП.Комунистите са лицемери икоалицията с тях ще се провали!Волен Сидеров и БСП е трудно за постигане!

Браво на господин Волен Сидеров! Крайно време беше! Дано това разумно предложение да се приеме.

Мацка, и ти си тъпа уфсъ като Тони, Рени и останалите. Толкова си тъпа, че дори и с фуния да ти наливат акъл в простата главица, пак няма да разбереш за какво иде реч. И Тони, каквото имах да кажа го изложих в поста си 'do Bobi (26.06.2007 г. 15:10ч.)'. Очаквам твоя коментар, ако решиш да загубиш малко от скъпоценното си време за глупаци като нас...

Евалла, Волене! Може да си неуравновесен понякога, но поне милееш за българия. Преди време даже и на недотам образования ТАТО Т. Живков му увря главата, че турцизацията е опасно явление за България. Задайте си въпроса колко % бяха малцинствата преди време. Колко % са днес. И със сегашните темпове на популация колко % ще са турците например след няколко дестки години. Всичко в демокрацията се определя от тези пусти %!!!! Така, че ни очаква по демократичен път да ни завладеят тези, на които им скачат %-тите. Всичко това се променя с политика, държавност, далновидност и т.н. ....

гледах интервюто на волен и бегдасаров по нова тв.в него др. багдасаров призна,че бсп се е съгласило да се променят имената на улиците,защото имало дразнение. но сега дпс ги променя от български на турски и бсп се считали за прекарани. та искам да кажа на другарите,че когато са си свалили гащите и са се хванали за палците да не се изненадват ако ги прекарат.и доган тук няма никаква вина,мекеретата са си мекерета.

Ха сега де ! Пак трябва да паля автобусите, че току виж не ни достигнали 100-200 гласа. То моите говеда така и така са прости и ще ме слушкат доживот, ама ако нещо се обърка в десятната ми система - вай, аллах ! Тъй че Сидерче, ще видиш Кърджали, ама другия път. Давай областта, та да се готвят Шумен и Рязград . То комунистите че съм ги вързал здраво в татарския си обръч, те са ясни и си го избий от главата, че ще заиграят с теб. Измисли нещо друго, че екскурзията до Кърджали и обратно е в ход - тук губиш .

Do Bobi, mnogo dobar komentar, veren i krasnore4iv! Nqma kakvo da se dobavi;)

АКО МУ ПАДНЕ КРЕПОСТТА КЪРДЖАЛИ - ЩЕ ПРОЛИЧИ ВЕДНАГА ЧЕ ААМЕТ ДОГАН Е САМО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ .

Не мога да се устискам да не кажа че БГ народа си е тъп.Ама ти си царицата на тъпотията.Ма ти не знаеш ли че 90% от българите са комунисти.Е за тва няма да сме добре.И още - ДСБ,ОДС са сините комунисти.Досада

Чудя се на слепотата на някои форумци! Нима не виждате, че българското и християнския характер на държавата ни полека-лека се отиват! Опомнете се и спрете да плюете Сидеров и да приравнявати Атака и БСП. Агитирайте лумпенизирания народ да гласува! Отиваме си!!!

Волен е пълен идиот, още като почна да се излага с разните магистрали, не знам си какво още, да не говорим за доведения син Митко и т.н - ТАЯ АТАКА Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ, НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО ИМА ЛИ РАТИЯ В БГ ЗА КОЯТО ДА СЕ ГЛАСУВА????????????? аКО ИМА НЯКОЙ ДА МИ ПИШЕ КОЯ Е ХАХАХХАХАХААХА

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ!!!!

Браво!!! Едно наистина разумно решение. Единственият човек, който проумя - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА - трябва да се обединим срещу ДПС!!!

Neznam dali Siderov e takav ili unakav no samo edno shte vi kaja po patriotichno Balgarsko predlojeni ne sam chuval ot godini nasam.Taka che Balgari Glasuvaite nezavisimo za kogo no glasuvaite e razbirase ne za DPS.I nezabraviate kakvo stava v Kosovo da ne stane i u nas.A Karjali i prerodata okolo nego e prekrasa.Mangalite da glasuvat v Turcia Nikoi ne gi e varzal.

Стига сте раздухвали етническа омраза,чудо голямо станало.

Neznam dali Siderov e takav ili unakav no samo edno shte vi kaja po patriotichno Balgarsko predlojeni ne sam chuval ot godini nasam.Taka che Balgari Glasuvaite nezavisimo za kogo no glasuvaite e razbirase ne za DPS.I nezabraviate kakvo stava v Kosovo da ne stane i u nas.A Karjali i prerodata okolo nego e prekrasa.Mangalite da glasuvat v Turcia Nikoi ne gi e varzal.

Хайде,го.ньо,кажи си мнението,ако имаш такова,за да ме убедиш ако можеш.Всеки малоумник може да измъдри твоите простотии.Можеш ли да мислиш въобще.Ако не кажеш нещо смислено,по-добре не пиши.Не възнамерявам да губя повече време за глупаци.

Невероятно, но факт! Боленчо има добра идея. България за българите.

Браво! Само така! Всички български партии на местните избори трябва да се обединят срещу ДПС в смесените райони. ДПС е антиконституционна етническа партия и трябва да бъде изолирана. Пък за парламентарни избори партиите да си участват отделно. НО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОЛИРА!

Kam BALGARIN: PRAV SI PRIJATELJO,dano vsi4kite taka mislim i da se vzemem ve4e kato istinski balgari i da si zashtitavame ve4e nashaijat narod i nashata nacija.

До го.но комунистическо,май ти го.ньо мърсиш нещо.Измислих ти този нет,за да излезнеш от анонимност и да разбереш,страхливецо не е лошо да кажеш кой си.И спри да повтаряш едно и също,другите не са дебили.Схванахме мисълта ти от първия път.Да ти се невиди и дебила тъп.Дори няма мнение,но взел да се изказва.Смачканяк.

e i na tozi mu se usadi v politikata i sega gelada po vsjakakav na4in da ostane ... politik ... hahahahaha siderov - politik - golema sme6ka

Просто не разбирам някои от чата,на всички е ясно,че Кърджали загива и се затрива като български град,турцизацията е в пълна сила.А ние се дърлим помежду си.Такъв съюз на местно ниво е жизненоважен за региона и дано местните лидери на българските партии намерят сили и се съюзят.Сидеров наистина показва разбиране на ситуацията и факта,че не поставя предварителни условия говори,че целта му е не властта,а победа над ДПС.Местните кадри на БСП да не слушат педераса Станишев и предателя Гоце, а да мислят за града и българите там!

Taka za koj li pat Volen pokazva 4e,kojto ida e i milee za BALGARIA trjabva da napravi taka 4e v BALGARIA vsi4ki da rabotat za blagoto na BALGARIA a ne za turskite interesi ili za ciganskata papla4 kojato rushi vseki den vsi4ko 4oveshko. VSI4KI jiveeshti v BALGARIA SA BALGARI, kojto se 4uvstva drug i vredi na balgarskoto,da se maha,v tova 4islo i taka nareklite se politici,doshli ot majnata si.

О, новите десни, как сте, коалицийка а. Сидерчето и пожарникарчето нещо плюеха по управлението, а сега коалицийка. Избирателите нека си спинкат и да си вярват на празни приказчици, нещо интернетче да отворите, нещо да прочетете, не едно си знаете, едно си баете, в новичките десни-дясни гледкате, малее какви народни спасители, малее какъв борец пък този воленчо, какви само приказчици думаше и сега в коалицийка, но на булгаристан костов му е виновен, костов ще наказват, той бил не знам какъв си, той бил члена на БКП по ваше мнение, ми напред с воленката и момчето печеното от банкя. Номерата на Държавна сигурност прозират ли, прозират. Пак кьорфишеци за борба с ДПС, ми те нали са рожба на Луканов, няма нужда да се правите на герои ако иска БКП-БСП както я създаде, така ще я разпусне, само димки, само лъжи за да може столетницата под каквато и да е форма да е във власта. Но много ми е интересно какво ще правят миличките като булгаристан е вече разсипан, хората изкукуригват, измират, младите бягат като дявол от тамян и какво ще управляват след някоя и друга година, може би мангасарците, но те лесно няма да ви се дадат. Е избирателчета умната, напред с новото дясно и да не сбъркате бюлетината БКП-БСП то се знае, а на лъжите и пропагандите си вЕрвайте докато сте живи

БРАВО НА ТЪПАЦИТЕ!ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ КАКТО ТЕ СИ ЗНАЯТ.ТЪП,ТЪП,ТЪП.ПР КОЛКОТО СИ ИСКАТ.МА ВЯРНО СИ Е ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА.А ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПЛАЧАТ,ЧЕ СА ЗЛЕ.ИЛИ ВИ ХАРЕСВА ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНЯГИ.ЩЕЛИ ДА НАДВИЯТ ДПС,А СЕГА С КОГО УПРАВЛЯВАТ В КОАЛИЦИЯ.А ДПС,ПЕЧЕЛЯТ,ЗАЩОТО ЯВНО ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е ПО-МАЛКО ПРОСТ ОТ НАШИЯ.ПРОСТО ВОЛЕНЧО ИСКА ДА СЕ НАМЪКНЕ ТРАЙНО В ПОЛИТИКАТА НА ВАШ ГРЪБ.ДО СЕГА ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО.УТРЕ ЩЕ СЕ КОАЛИРА,НЕ С БСП,НЕ С ДПС,НО И С НЯКОЯ ИСЛЯМИСТКА ПАРТИЯ,САМО ЗА ДА Е НА ВЛАСТ.

Тони, Тони, Тони, каква тъпа уфсъ си само. Даже и за харема на Доган не ставаш. Мърсиш не само нета ти...

Един дол дренки са и трите партии

Боби, приятелю, това ни най-малко не означава, че са едно и също. Просто заплахите трябва да се степенуват по приоритети. С една от тях трябва да се справим незабавно, ако искаме да запазим страната си. Политическата реалност налага и с дявола (БСП) да се коалираме, за да се ограничи пагубното влияние на етническата и антибългарска партия ДПС. Когато се постигне тази цел, тогава ще се занимаем и с предателите и престъпниците от БСП. Истината, е че болшинството от българския народ си няма и най-малка представа какво се случва в т. нар. смесени райони. Там се води чудовищно прочистване и геноцид над етническите българи и делът им спрямо тези с турско самосъзнание непрекъснато намалява. Хората са принудени да имигрират в други райони на страната, тъй като възможностите за работа и препитание биват свеждани до минимум от местните бейове от ДПС. Последните са нискоквалифицирани и ограничени хора, марионетки на крадливата върхушката на ДПС, която се досещате чии интереси прокарва. Така значителни райони от страната ни биват методично обезбългарявани. От друга страна, българомохамеданите в тези райони са също манипулирани и заставяни да гласуват за ДПС , като им се втълпява, че само тя ги защитава (от кого?). Огромна вина за всичко това имат и т.нар. национални медии, които са глухи и слепи за целия този процес, реализиращ се с впечатляваща методичност и финансови ресурси, откраднати от всички нас. Тези медии послушно изпълняват нарежданията на марионетките от политическата власт, чиито конци, види се, биват дърпани някъде отвън. Това, което ни се случва през последните 18 години изглежда е само прелюдия към онова, кето е заложено в един по-голям сценарий, крайната цел на който НЕ Е процъфтяването и просперитета на България. Поради бедността и мизерията, към която е тласкан българският народ, борбата за парчето хляб е единственото, което занимава съзнанието на българина, а когато хората са озлобени и гладни, трудно могат да се огледат и осъзнаят, че младите, интелигентни българи емигрират в чужбина, че останалото застаряващо население тук се лумпенизира с чалга, биг брадър и други простотии, заменящи исконни български и общочовешки ценности и превръщащи го в безформена сива маса от индивиди, че се размива усещането ни за национална и етническа принадлежност, че се подменя и фалшифицира историята ни, че се посяга на народната памет, че се разбиват образованието, културата, здравеопазването, че се унищожава селското стопанство, красивата ни природа, че се умаломощава армията ни, че ....Списъкът е дълъг и е видим за всеки от нас. Това са кървящите рани в снагата на България. Дали са й останали някакви съпротивителн сили? Крайно време е да се противопоставим на унищожаването на милото ни Отечество, в което са живели и за което са отдавали живота си нашите предци. Ще си простим ли някога, ако точно ние сме тези, които със своето престъпно бездействие са позволили това да се случи?

до xxx. приятел, не забравяй че тук е България и тя е християнска държава.никой не иска турски имена на улиците, освен тия които не са българи разбира се.ако ти се отъждествяш със същите тия небългари тогава си оправдан с тоя си коментар. ако напишеш нещо подобно в някой турски сайт смятай се за издирен и застрелян отзад.там хората се делят православни и гяури.за тях религията е повече от държавата.по това се отличава цивилизования човек от варварина.така че прав ти път да пишеш какво турци , какво българи но не тук..опитай в турция..виж им законите и тогава обаче пиши.хванат ли те гниеш в делиормана с години. и понеже говориш за нормална държава би ли изброил една такава в мюсюлманския свят...

БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЧОВЕК ОТ НАРОДА И ЗА НАРОДА.

АКо не можеш да победиш врага - съюзи се с него

sramota e vav vsi4ki u4rejdenia v kardjali da rabotqt samo turci, koito osven vsi4ko drugo sa i negramotni. No i na tezi izbori 6te stane kakto na predi6nite...6te doidat 80 avtobusa ot Turcia i pak te 6te spe4elqt...Iskreno se nadqvam de ne e taka, no....

Хайде разни изкуфели кухари,да не ми казват кой замърсява нета.От маймуна без ник и мнение не приемам съвети.Още повече,че простотии не ми се четат.

Стига тия глупости, турци срещу българи или българи срещу турци.. всички са хора и искат да живеят в нормална страна... тва че Ахмед Доган е лъжец и измамник...ми същите са и Стефан Софиански и Първанов и Станишев... крадците и лъжците нямат народност и етническа принадлежност!

като нямаш мозък, а бетон, поне не замърсявай нета

Браво на Волен - за разумното предложение! Имам познати българи от Кърджали и искрено им съчуствам за униженията на които ги подлага ДПС - те получават работа само ако за мястото липсват кандидати от турския етнос, те се чустват емигранти в собствената си родина! Наистина, ДПС преяде с власт и не само в Кърджали, време е за едно голямо обединение, за да изчезне ДПС завинаги от политическата сцена. Българи, да гласуваме ВСИЧКИ на местните избори!

гГОСПОДИН СИДЕРОВ ,,,,И КАКВО22222 много сме вярвьли до сега на такива като вас и никой до сега не ни е дал комл заплата всеки втори в БГ ровим в боклукч.кошче за хлебец.... дано ти да ни да дадеш топъл хляб направо от фурната ,,,, ама,,,, не вярвам ,,,,,,,ти с какви пари се издържаш и къде живееж автобиографията -секретна нали,,,,,

Браво на Волен. Чакаме и Б.Борисов да се присъедини и заедно всички Бъглари да изритаме про-турските кандидати от Кърджали и всички смесени райони !!

Отдавна подозирах,че Волен е гаден плъх,но сега вече съм сигурна.И мисля,че този път сам се прецака,като показа,че няма никаква кауза.А Атака+БСПна пълен провал.Как на този не му увира главата,че хората гласуват за Атака,за да не гласуват за БСП,ДПС и т. н.Сигурно евтино са го купили,за да го провалят.Но той нали си е тъп.Е тази беше най-голямата му издънка.Дори само заради новината,никога в живота си няма да гласувам за него.

Така трябва да се действа, а не българите да се разделят и насъскват едни срещу други за хатъра на политически мекерета, послушно вързани за лайнивите яслите на западни покровители.