За какво глобяват в Русе

Служителите на общинското специализирано звено "Контрол, охрана, обществен ред и сигурност" (КООРС) в Русе са постановили за 2014 г. глоби за 124 620 лв.

Обратно в новината

Коментари - За какво глобяват в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам такава работа, да намирам косури на другите, А не да помогна с нещо смисленно

Че то в тоя град останаха ли работещи хора, които да могат да си плащат глобите бе? 43% безработица- хахаха. Ето защо навремето напуснах с голям кеф тоя град и вече даже и на ваканция не мисля да си идвам. Даже със самолета (защото в София си намерих прекрасна работа с много пътувания до САЩ) като минавам над Русе затварям очи, че той комунизмът е през въздуха хваща.

определено в нашия град не глобяват за нищо: нито за неправилно паркиране, нито за нарушаване на обществения ред, нито циганите за кражби и побой, нито за гонките среднощни, нито за чалгите които огласят кварталите ни въобще сме град-мечта..... в стил герб и тикви

за какво глобявали в русе ами за пари бе за какво друго ебати заглавето поредна тъпня

Изгонете военните и милиционерски пенсионери от КОРса,забравих и тези които са без образование-неграмотните,те вземат и пенсия и заплата -ще занимавам всеки министър на финансите с това!!!

Занимавай го, но не си мисли, че той дежури да чете коментарите под новините в раздел "Русе" на Дир.бг.

До цифрите от глоби с които толкова сте горди,да бяхте написали и колко ни струват като разходи търтеите в черно дето се мотат по улиците и най-вече по кафенетата и дали и тях ще пенсионираме рано като полицаите?

Да ви преведа леко: "67,10% събираемост" означава, че 33% от така наложените глоби са отменени от съда. Предвид, че едва 1/3 от хората се занимават да обжалват фишовете, то имаме почти 100% отмяна на издадените НП от община Русе. И още малко сметки. Всяко отменено НП на община Русе струва на нас, данъкоплатците около 200 лв. съдебни разходи и адвокатски хонорари. И тази хуйня е тръгнала да се хвали с това ?!?!

Този глупак, да беше раздал по две торби сол на подчинените си, докато мятат крачоли по уличите, поне нещо полезно да свършат. Определено щяха да го псуват по малко. Ама както някой писа - ми той военен бе. Просто момче.

От много години мисля,че това една ненужна никому инстанция,освен на общината ,с цел- рекет за глупави неща! Нищо смислено не вършат , а имат самочувствие като че ли кой знае колко много работа са свършили . Хрантутим ги ние ,а с тези пари колко полезни неща могат да се свършат ! Жалко!

Я подай ми мале тенката пушка!

- Ало, България, Русе, какво става при вас? - Оооо, велики фараоне, човека взе парите и...

Тормозът на гражданите продължава,обезлюдяването на държавата не трябва да се забавя!

Второто пришествие!!! Анунаките от Нубиру нападат!!! Омотай си главата с алуминиево фолио.

Ти в кой свят живееш,не виждаш ли че се топи българският етнос!Но може би си мангуста или чалма и се кефиш на това.

Значи тротоарите са Общински а ние трябва да ги чистим от сняг!? От къде на къде? Какви са тези безумни заповеди на Гнома кмет?

Светлозар Ненов го познавам от основно училище Васил Левски /старото - сега земеделски колеж/. Не е лошо момче, но има проблем с кадрите. Та все ми е тая дали ще се сети или не, но точно два акта за неправилно паркиране /на паркинга пред блок Вяра/, съставени ден-след ден ... т.н. в два поредни дена, паднаха в съда заедно. Ъъъ, впрочем, това костваше на община Русе 400 лева хонорар на адвоката ми и не-помня-колко лева съдебни разноски. Та Светльо, братле .. осрани сте. Що ти трябва да се излагаш още. Ако не се сетих кой съм, прати си простите глупаци пак там. Пак ще ви осъдя.

За Светльо - лигльото ли ми говориш ? Дето беше първа порта на Йорданова, директорката ? После май стана военен, щото беше прост като гъба и не го приеха в нормално ВУЗ ?

Искам корс да кажат колко т.н. граждани са глобени за това, че кучетата им акат по тротоарите, колко такива са глобени за това, че не си изхвърлят бокллука в контейнера, а до него или от прозореца например, колко са глобени за неприбрани боклуци или замърсяване от улицата. Тогава ще оценя работата им като качествена, а не да се хвалят с някакви глоби, които трябва МВР да налага и най-лесно се налагат, тъй като водачите няма къде да избягат.

тия същите ако дойдат сутрин с 3 паяка край района на кат петорно повече приходи ще съберат. но те си имат договорка да не ги закачат защото далаверата върви с пълни обороти