Ученици се късат да гледат порноклипове с ”колежки”

Порнографски клипове с участието на малолетни момичета се разпространяват сред учениците в община Кирково.

Обратно в новината

Коментари - Ученици се късат да гледат порноклипове с ”колежки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво мога аз да им кажа от висотата на моите 57 години. Само едно изречение:Завиждам им! Всичко е естествено, за времето си... Пък и какви идеали, какви морални ценности им предлага съвременното ни битие... Никакви! И всичко е естествено за епохата си.

ууу, в това чесно комунистко общество със здрава ценностна система, изградена през времето на комунисткия терор и после от американските филми - как е вАзможно това ужасно нещо !? даже фирмите Ф българия масово карат на черно или сиво (както ви се хареса), а правителство и депОтатите не знаят нищо за това - аууу как е вАзможно подбоно нешто. вАзмутена сАм ...

къде са клиповете?!!!

Много по-важно е ти какъв си и какви са ти моралните ценности, отколкото какъв е учителят (треньора) ти и по какъв начин преподава!

Наглед всичко е просто и всеки дава мнение .... Да правиш култура ти трябва възпитание...

Наглед всичко е просто и всеки дава мнение .... Да правиш култура ти трябва възпитание...

pa da gledat kato im e kef :D

Това трябва дсе включи в учебния материал....Час по Кама Сутра..

Питай родителите, които купуват на децата си такива телефони и всякакви електронни джаджи... На нас едно време калкулатори не ни позволяваха да носим в училище...

Po dqvolite ... nakade varvi svetat?

Bravos Bravos.. - na zapad e praktika, ne vizdam nisto losho kogato njama realno nasilie. V obsti linii tova si e normalen hod na evoliutsijata i pomaga srestu zadrstvaneto na horata kato tsjalo. Po nashe vreme prosto ne e imalo takiva telefoni... material za snimane 100% ne e bil po malko.... - pak vinovni / nevinni - tova ne e li malko izturkano ?!!

До ДОДО,първо: за разлика от теб, Аз съм гледал подобни отвратителни клипове,в GSM ите на циганите.Затова е време да се пише етноса, за да се вземат мерки,което при циганите е изключено! Питам го. -Каквъв си?-Циганин! А в Европа, как се прдставяш?- Българин!

ami to edno normalno ne6to ima li v taja durjava??trjabvat ni zdravi zakoni i te da se spazvat ina4e.. njama da se opravim...skoro bulgarija njama da ja ima...tr da ja prekrustjat na 4algarija ili ciganerija...

Чета горните постове,и на някой хора им се чудя. обвиняват родителите,за действията на децата си.Вие господа какво искате? Да вземем да си купим белезници,и да ги сложим на децата ,та да можем по добре да ги контролираме.Това ли да разбираме.?Как да стане това,като самите родители се чудят как да оцелеят семействата им.С малки изключения разбира се.Пише се ,че децата научавали най много неща от улицата.Кой е виновен за това?Къде е училищното възпитание на децата.Какви програми има за тези ученици?През цялото време се говори само за заплати,а никой не обръща внимание на самата система на обучение.Не искам да бъда разбран неправилно ,аз съм бил винаги за .независимо от естеството на труда на хората ,той да бъде заплатен.Тук става въпрос за бъдещето на нашата нация.Ами как да стане това ,за какви ценности да се захванат децата ни.Не виждате ли бе хора ,че непрекъснато ни се промиват мозъците с всевъзможни глупости,кой за кого се оженил,кого убили,и др.Милионите далавери които стават в държавата ни ,остават безнаказани. А за истинските неща ни дима.За каква порнография говорим,цялата ни държава е една порнография.

SEX MU E MA..! TO KAKVO DRUGO OSTAVA V TAIA TYPA DYRJAVA!!!

Е само аз ли не съм гледал такова порно?! Язък! ;))))))))

Ега ти болните мозъци. Само извратеняци ли пишат тук? Способността да живееш в общество, взаимоотношенията и уважението между половете се възпитават. Но като погледна на улицата малоумните кретени сте ми ясни повечето от вас: имате една гънка и тя не на мозъка, а под кръста.

Абе нали уж Коранът не позволява такива работи. Изглежда религиозния фанатизъм се използва само когато трябва да се окаже натиск върху българското общество и турците искат да получат някакви етнически права. Сиреч да получават повече от обикновените български граждани.

Tozi razvrat sred decata pokazva absolutniqt upaduk na cennostnata sistema na tova chalgadjiisko obshtestvo!

A taka! Sram! Mamicata im nemoralna! A lelq Pena, tq samo dva pyti v zhivota si e pravila sex s myzha si i to s dostoyno nezhelanie. Taka de, pi6e, 4e pylnoletie na 18 godini se navyr6va. Kak taka nqkoy pod 18 g. 6te proqvqva nqkoy interes kym sex? Tva da ne bi da e estestveno???

A taka! Sram! Mamicata im nemoralna! A lelq Pena, tq samo dva pyti v zhivota si e pravila sex s myzha si i to s dostoyno nezhelanie. Taka de, pi6e, 4e pylnoletie na 18 godini se navyr6va. Kak taka nqkoy pod 18 g. 6te proqvqva nqkoy interes kym sex? Tva da ne bi da e estestveno???

Голям праз. Ако са нямали против да ги снимат няма проблем. Как точно това пречи на вас и какво общо има полицията?

I az ne znam za tova koito ima clipce da pise Milena433abv.bg

Сетих се за една песничка с малко модификация: Да така е вЪВ малкия град, в този град, самотен и скучен, в които друго освен порнография - просто няма какво да се случи!

Виновни са антисоциалистически елементи като учители и лекари!!! Да живеят социализъма и комунизъма!

И какво муи е интересното на десткото порно? ... Разбира се че се използват за подигравка

dobre 6to az neznam za tva nqkoi koito ima clip4e da mi pi6e fantaportokalabv.bg

Много е смешно,когато някой учител пишевие,родителите учителите са някакъм друг вид и не се размножават.Защо си мислите,че точно вашите деца не пият,не пушат и не правят секс?Защото сте забравили какви сте били вие на техните години .Най-добре е да се правиш,че нещо не съществува,щом не го виждаш.До като не стане като в Кирково,а и не само там.

Славейко, първо: преди да дрънкаш простотии е трябвало малко поне да се образоваш, че си срамиш етноса! Второ: какво значение има какъв е етносът на тези деца? Много трябва да си изкукал, за да говориш за етнически корени на една гадост, която е пропила цялото ни общество. Какъв етнос например в случая с дядо ти поп от Първомай, който блудствал с 13 годишно дете ? Дядо ти поп турчин ли е ? Не. Като не е, тогава какво да кажат твойте хора от Кирково? Могат ли по твоята логика да заявят, че това българите сме изроди, а не качествени граждани ? Просто трябват крумови закони на територията на страната, които да важат и да се изпълняват от всички. Може да е крайно, но считам, че ако се реже мъжкото достойнство на всеки, който дръзне да се гаври сексуално с деца или да ги привлича за порно-снимки (същото да е валидно и за изнасилвачите на жени), тези престъпления ще намалеят значително, ако не изчезнат изобщо. Всичко друго е спор от рода на това, кой етнос е виновен за появата на гравитацията, та сега човечеството не може да си подхвръква на воля ... Щуротии родени от плиткоумни хора!

Taka e mobilnite sa vinovni togi pere hormona dve ne vidyat sega shte tarsim vinovni????????

Никое дете не може да бъде виновно за любопитството си, особено когато възрастните сякаш нещо крият, забраняват и премълчават. Отговорни сме всички за отказа си да коментираме с децата въпроси на сексуалността и при това да го направим спокойно, открито, с необходимата за способността им да възприемат коректност. Те трябва да знаят, че човешкото същество е несъвършено, често пъти с нездраво отношение към естествени биологични заложенсти, извратено и пошло- просто трябва да бъдат научени кое е добро и лошо и в тази сфера. Докато се правим на щрауси възрастните, ще берем плодовете на умствен и нравствен упадък.

Vsichki selqni sa s mantaliteta da se hvalqt - taq kak q ebah, onaq kvo i pravih.......... abe nemam dumi.........

В България като нямат пари домакинствата така ще е... осигурете на хората нормален начин на живот- екскурзии, почивка, кино , театър.... разнообразие , за да има и нормални деца, които да не избиват комплексите си от това, че нямат пукнат лев за закуски... камо ли за нещо друго .. Господа политици, отидете си по-скоро... има кой да ви замести, няма незаменими, но има много виновни за съдбата на всички нормални граждани в България.

Няма да разтягам локуми. 1. Самите родители нямат елементарна сексуална култура. 2.Децата не са виновни. 3.Поне да има нормално сексуално възпитание, а то всичко се учи от улицата. 4.Знае ли някой какво е постинор дуо ? 5 А децата са малолетни , закона не ги лови ... знаи могат да си правят кефа, и да не се връзват на чичко полицай а да си прочетат правата и а теглят по една на всички тъпи възрастни, които не са им обърнали внимание навреме. 6.Родители се сещат за децата си , когато се провинят.. защото така им изнася... ако няма проблеми всичко е ОК.. да АМА НЕ Е ТАКА>> а полицията да си върши работата а не да дели с мафиотите , които предлагат ганджа и разни други подобни вътре и около училищата забранени нещица... А журналистите да се вземат в ръце и да кажат на хората истината... и да престанат с простотиите в нета, вестници и телевизия ..........

тия са били много тъпи ве...хората взимат милионо долари за един порно филм не им се карайте 4е са се снимали а че не са взели никакви пари хахахахах

Е нали в северна кореа , който полва по границата GSM и можеда бъде осъден на смърт

Купувам всички възможни клипове от тези. Плаща се по 50 евро на клип. Който може да даде информация, да остави съобщение тук и имейла си. Благодаря

ама нема лошо бе хора, нека да се образоват децата, а пък за сниманите, щом това им доставя удоволствие нека го правят, има сайт на който хора се снимат правейки секс в домашни условия, и сами си качват клиповете, ако се интересувате ще ви го дам, той е безплатен не е като порно сайтовете

ГАДНО, но е огледало на реалността в БГ. Здраво чалага и зрелища за народа!!! Аз съм баща и имам дъщеря, и ми е трудно да и обеснявам действителността! Всички управляващи и всички които искат власта са ...

interneta e vinoben...hahahahaha

Това е псевдо морала на исляма!!!

Daaa,troynata mafiq moje da e spokoyna,masovoto zatupqvane e fakt...daaa!!!Dolu islqmskiqt monarho-komunizam!!!

Същото си беше и преди. Просто нямаше кой да снима.

Много ми е интересна мнението на порнография. Как учителите учат децата да се снимат... Това са пълни глупости. Родителите не си вършат работата и оставят децата си да правят каквото си искат. Понякога трябва и здрава ръка, във тези времена, в които е модерно да се държат и обличат като проститутки на работа и където свирката минава за добър ден... Трябва да разрешат на даскалите да ги пляскат тия малки изродчета май!!!

Аман от проститутчици ...всичките на площада и....

Тия са за скъсване, ама от пердаххх!

Мобилните телефони са виновни, бе. Забранете ги и няма да има порно клипчета, ха ха .

Не виждам къде е проблемът. Млади хора са, тези неща са нормални. Други са проблемите, но нокпй не ги вижда.

ЙЕЕЕЕЕ!!!! Браво!!!! Ето това е новият морал на новото интелигентно поколение. Хайде сега, тъпи родители, започнете отново да плюете учителите, те са виновни за разврата, бликащ от вашите мили дечица. Иначе вие разбира се, че сте им дали необходимото възпитание! Тъпи, прости хора!!!!! Толкова сте зле, толкова сте слепи!!!! Само прехвърляте вината на други, а сами не виждате колко струват скапаните ви отрочета!!! Имате си универсален виновник и това са учителите!!! А това, че децата ви са жалки, неграмотни пишлемета, правещи се на проститутки е отделен въпрос!!!

KUV E TOIA OBSHTINAR...SHIBAN NADRIZ..LI SE KAZVA NE GO ZNAM..AMA PRATI TUKA I AZ DA GLEDAM