Заради властта полицията забравила за гражданите

Има откъсване на полицията от гражданите и приоритетите й се определят от висшестоящите органи, а не от потребностите на обществото.

Обратно в новината

Коментари - Заради властта полицията забравила за гражданите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам тука всички само си пишат разни наща без никакжи факти! Защо слагате всички полицаи под общ знаменател? На какво ви е яд? А това че редовия полицаи взема колкото една чистачка?? Защо никой не го споменава? Какво са ви криви полицаите,... че всекиден ви гледат простотиите ли ... така добре ли е като ви сложа и аз под общ знаменател? Друг е въпроса че част от политиката в България е да има слаба полиция и затова на ръководни постове се поставят некадърници, които не знаят какво да правят, а можещите ги гонят..... Не поставяите и редовия полицай в това число .... той изпълнява заповеди и рискува живота си за жълти стотинки!!!

БСП е просто е един бъркоч от лаици. БСП няма кадри. Мислещите хора отдавна са загърбили БСП. БСП пробутва своите идеи с комплексарите: 1. Петър Берон; 2. Жельо Желев; 3. Филип Димитров 4. Иван Костов; 5. Надежда Михайлова 6. Петър Стоянов 7.Сиси Мозер 8. Бойко Борисов 9. Болен Сидеров За МАНИПУЛАЦИЯТА тези от БСП, подпомогнати от пенсионираните разведки на КГБ си вършат ПЕРФЕКТно работата Стягайте куфарите Братя. По добре маслини в Испания, отколкото лайна в България- красивата страна осрана от комунягите

полицията не е винивна,стига сте плюли там дето не трябва, ако на наякой не му харедва да не го яде,ТЯ Е ТАКАВА КАКВОТО НИ Е И ОБЩЕСТВОТО сиреч ние, на кого са синовве полицаите ? НАШИ СА СИ . Ние си ги възпитаваме ние им пишем жалбите.Така е и с останалите от който се жалвате!!!

Полицията е за това-да пази политиците от гражданите! Не си ли разбрал о бедни ми НАРОДЕ!

Те не заслужават нищо освен МЪЧЕНИЯ!!!Ехх ако беше като едно време-100бича и и 100тояги на голо

Всички таксиметрови шофьори знаят къде са публичните домове и къде се продават наркотици, и само полицаите не знаят! На въпроса ЗАЩО?? всеки да си отговори сам.

В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦАЙБАНДИТ.

Оптимист си брато, и то голям!!

пЕТКОВ Е СМЕШКОТО С ОПЪРПАНИТЕ ДРЕХИ НА ПъРвАнКаТА ЗАБАВЛЯВ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДОК МОЖЕШ

Смешници жинаги са били таива и такива ще си останат..... Мен ме търсеха за някаво дело и някакви хора който дори и не познавам дори ме затвориха за 24 часа и си загубих работата ЩЕ ГИ СЪДЯ СМОТАНЯЦИТЕ И СИ ИСКАМ ПРАВАТА

Днес си пресичам на едно кръстовище и случайно погледнах към един черен мерцедес и кво да видя - караше го полицай с жилетка на КАТ! Единствената разлика между него и една средностатистическа БГ мутра беше жилетката, за съжаление. И искат да им се има доверие! КАК?!

Жалка картинка е нашата полиция, предполагам че и там има по някой честен служител. Дали не съм прекалено голям оптимист?

АМИ КАТ!!! ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ ТЕЗИ-ДА КАРАТ ХОРАТА ДА ЧАКАТ С ДНИ, ЗА ДА РЕГИСТРИРАТ АВТОМОБИЛ. АМИ ЗА ГЛОБИТЕ-ТЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ КОЛКО ДЪЛЖИ ЗА ГЛОБИ И СЕГА СЕ НАДЯВАТ С ПРОМЯНАТА В ЗАКОНА, ХОРАТА ДА СЕ ЮРНАТ ДА ПЛАЩАТ И ТОВА, КОЕТО НЕ ИМ СЕ ВОДИ ПО КОМПЮТРИТЕ.

ДО ШЕФЬОР : БРАВО МНОГО ПРАВИЛНО АМА ДА ТИ КАЖА БРАТКО САМО СИ ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ТИ ВИЖ МУТРАТА НА РУМЕНЧО ПО ИДИОТСКА СНИМКА НЯМАШЕ ЛИ ИЛИ ТОЙ ПО ПРИНЦИП СИ ИЗГЛЕЖДА ТАКА

Много хора тук са разказали случка или две, където НE са получили помощ от полицията, когато полицаите не са свършили работата си. Сигурна съм че случиките са итински, но сам сигурна че може да разказете и други случки, как лекуващият Ви лекар не Ви е обърнал нужното внимание, как ватмата ви е нагрубил, как чиновника в данъчното Ви е загубил документите, как майстора дошъл да ремонтира апартамента ви е работил немарливо, и т.н. примери много. Изобщо има ли държавна служба която да си върши работата точно и акуратно? И колко са частните фирми и магазините където служителите имат някаква работна култура? Колко често ни се случва в някои magazin не само да не ни поздравят но и дори да ни се скарат ако попитаме нещо. А че продавачката сте ни изгледа лошо ако нищо не си купим е ясно. Ако всичко до тук е вярно, разбирам недоволството от полицията, но не разбирам нетърпимоста и омразата към полицаите. Вярно е че ни рекитират, както и много останали държавни служители. Но е вярно че за тях няма празник, няма ден няма нощ. Те са винаги на работа и се сблъскват с утайката на обществото ни. Личният им и семеен живот ми е трудно да си го представя. Ако нещата куцат то може би е заради начина по които полицията е ръководена. Смятам че обикновените редови полицаи които се стремят да помогнат на обществото заслужават нашето уважение.

Знаете ли колко струва да си забравиш личната карта - 50 лв. и то отдавна е толкова (колко е минималната заплата?)да извадят всички актове и да проверят колко криминално проявени са платили тази глоба - сигурен съм ,че отговора е 0. Тогава срещу кого е това наказание - срещу обикновенните хора. Бандюгите предварително знаят име и рожденна дата на произволен човек когото да натопят , а полицаят бюрократ сяда и пише акт и ето ти едно разкрито престъпление - смях ви казвам това е нашата полиция. Прибират парите на народа да има ония горе какво да крадят. Друг елементарен пример: Кмета на дадена община си решава да прави реорганизация на движението - прави я и КАТ запрята ръкави и почва... три месеца след тази реорганизация 40% от знаците бяха премахнати от улицата поради некадърното им поставяне от същата тази община но отнесените глоби хората си ги плащат, а служителя в общината който е сътворил тази идиотщина не е наказан нито с акт нито с предупреждение а е за уволнение.Като те спрат полицаите те пращат да се оплачеш в общината въпреки че знаят че знаците са неправилно поставени и т.н.

Аз лично от полицията помощ не съм видял. Преди 2 г. обраха апартамента ми. Полицаите дойдоха, гледаха, почесваха се и казаха: това са гастролиращи обирджии. Така и не ги откриха. Явно немогат. На мой колега му откраднаха колата, полицаите най-нагло му казват: ще чакаме да се появи и ще ви се обадим. Е това какво е? Не е ли некадърност и мързел?

Естествено това обичано от народа управление кара силовите органи да служат на ралични от народа интереси. Те ни смятат за тор. Логично е да е така.

Аз лично от полицията помощ не съм видял. Преди 2 г. обраха апартамента ми. Полицаите дойдоха, гледаха, почесваха се и казаха: това са гастролиращи обирджии. Така и не ги откриха. Явно немогат. На мой колега му откраднаха колата, полицаите най-нагло му казват: ще чакаме да се появи и ще ви се обадим. Е това какво е? Не е ли некадърност и мързел?

Много се кефя на полицаите.От -во районно са много готини.Направиха ми акт, че минах по улицата пред тях, която беше затворена от строителя, който я ремонтира и беше забравил да премести знака.Пред мен минаха четири автомобила и не ги спряха, а спряха мен, щото съм пич.Излезе една полицайка и ми вика не виждатели, че ви даваме знаци.Викам, какви знаци ми давате, а тя ми сочи лампата на колата. Били я пуснали да свети. Не, че не им светят лампите непрекъснато, но това бил иширет да спреш.Докато четоха и писаха същото нарушение направиха още 5-6 автомобила.Обаче те не ги видяха, като ги заснех с телефона си се изпокриха, като хлебарки.На въпроса как тези коли са достигнали до районното управление, тоя юнак дето ми писа акта каза, че това са коли на колеги - то те са над закона, за тях знаците не важат. И това когато пристига Буш.Много са готини, чеп за зеле не става от тях, интелект чудо, обаче като ми написа акта и ми го връчиха за подпис, ега ти почерка, е нищо не можах да прочета.За това имам предложение, от всяко районно да се излъчат по няколко човека-краснописци за да разбереш какво са ти написали в акта, сигнализатори-които да дават ясни сигнали и такива които да отварят очите на останалите, които дремят, т.е. докато патрулират.

Полицията не е забравила гражданите. Гледа да изкара някой лев и от тях. Ако ти откраднат личната карта плащаш глоба. Ако си без колан, въпреки , че не застрашаваш другите членове на обществото плащаш глоба или рушвет. Няма оправия. Достатъчно е да видиш мутрата на министъра без да четеш престъпната му биография , да го чуеш как говори и всичко е ясно. Полицаите нямат номера, не козируват на гражданите, не се представят, когато те спрат, нямаш право да ги снимаш или записваш.

затова пък разкриваемостта на престъпленият за 2006 г. и първата половина на2007 г. е по 103,65 %

Голямо откритие ! Това е всеизвестен факт: полицията в България работи 1) за себе си, 2) за мафията и 3) за шефовете си. Граждани в картинката няма, доколкото не се пречкат на полицаите да обслужват горепосочените 1, 2 и 3. Ако случайно някой гражданин бъде намесен от обстоятелствата той става тяхна жертва - пряко или косвено. Така че това изобщо не е новина. Дайте нещо друго ...

Аве кви полицаи всички са гадни позьори ... не веднъж са били бити мои приятели от ромите а тях ги естрах даже да влязат в циганскта махла егати респекта

И това е само част от истината при това изнесена ефме

Всеки знае, че в добрия екшън филм полицията само прибира труповете. В този смисъл откъсването й от народа за сметка на управляващите е добра новина.

Леле, каакво нааправих. Сега пак тряябва да изпълня М(аджо) В(ика) Р(умен), за да не идва вкъщи онова ченге с бръсната главаа, което е спец по компютрите. Егати издънката направих.

Абсолютни търтеи са на чело с пчелата майка с бели чорапки. Вчера слизаме от автобуса, опитваме се да пресечем пешеходната зебра, колите профучават с 60-70 км. в час, двама полицаи стоят и наблюдават шоуто безучастно. Може соц. милицията да е била еди каква си, ама навремето имаше респект и ред, квартален когото всички знаехме и той ни познаваше, редовно обхождаше, имаше адресна книга и се знаеше кой пребивава и живее в блока. Да не се чудим сега защо ни разбиват жилищата, няма кой да ги спре. Скоро неколкократно ни разбиха стаичките на етажите, отидох до местния участък, затворено, чукам няма реакция поглеждам през прозореца и виждам един юначен пазител на реда да спи яко. Естествено никой не дойде да види, нито някого хванаха. Тва е как Сийке положението, брани се сам. Така ще е докато сме разединено стадо.

Това са пълни глупости - полицията се била откъснала от гражданите и ги била забравила. Аз - като гражданин, казвам, че не е така. И миниистър Румен Путков го знае, и гражданите трябва да го знаят и да не забравят. И всеки дан многократно да благодарат и на него, и на майка му за грижите.

Не е верно!Никак даже не са забравили да събират пари от шофьорите и да бият гражданите.

Уважаеми господа , устоите на всяка власт се крепят на 4 четери упорни точки: армия , полиция , съд и прокуратура. За , какви граждани ми говорите , след , като тези институции крепят власта . Народното доволство или недоволсткво определят живота на власта . Нашата власт се храни и живее от народното доволство.

Че до сега да има разкритие по някое убийство? А случайно някой да се занимава с опазването на гражданите по улиците? А що ли пияни шофьори убиват всеки ден? Ами...за да се прати цяла рота полиция за да пази мутрите..да не им се случи нещо случайно...те за тва..sucks..

Полицаите са само свидетели на катастрофи и кражби. Нищо повече. По нищо не личи, че са овластени. Сигурна съм, че ако пред двасе сбият-те ще гледат като неми свидетели. Впрочем нали ги виждаме всеки ден. Жалко, че държавата им дава и безплатни униформи.

След колко водки е на тази снимка? Или се чуди в кой шадраван да се изпикае. Срам няма този................

От 18 години не съм видяла жив полицай в кватала ни. Да те разфасоват на парчета на улицата, няма един униформен, когото да извикаш за помощ. Не мога да разбера къде се навират по цял ден?

В някои РПУ-та закъснявали да отговорят на сигналите и жалбите, а имало и случаи, в които те оставали без отговор. Хайде стига бе !!! Вие шегувате ли се с нас ? Какво означава в някой РПУ-та и имало случаи ? Ами по-скоро може да се каже, че в някой РПУ може би има случай, в който на някоя жалба да е отговорено. Да не говорим за кражбите по домовете и т.н., че статистиката ще стане много плачевна.

Г-н Министре,много си нагъл след този одит да даваш увеличение на полицейските заплати.А колкото до професионализма ти ,си на светлинни години от времето на министър Д.Стоянов!

А ако знаше как се кръщава и разкриваемостта някои хора нямаше да може сън да ги хване!

Та полицията въобще не отговаря на писмените молби на гражданите при апартаментни кражби,при разбиване на автомобили и даже при извършване на грабеж.Не знам с какво се занимават РПУ-та и лично аз вече въобще не се обръщам към тях,защото само се чувствуваш унижен.За последните две години писах 4 молби за извършвани кражби вкл.грабеж и нямам нито един писмен отговор от 2-ро, 4-то,3-то и 6-то РПУ в София.Районните прокурори са недостъпни за хората и са в помощ на крадците,а не на обраните.На кого да се оплачеш? Отидох в Жалби при СДВР на пл.Възраждане там шефът им е по-груб от всички.Този с белите чорапи какъв Министър е,той си защитава полицаите, не гражданите.Бедна ми Българио,такова чудо не е било !!!

Хе, истината за мишоците казана публично. Браво! Харесва ми идеята за обвързване на възнаграждението на полицая с резултатите от работата му. Ще има огромни икономии в бюджета на министерството ако това стане:)

МИНИСТЪР ПЕТКОВ НАЛИ ПОДЛОЖИ КЛЕТВА ДА СЛУЖИ НА НАРОДА .

Но не забравя да си взимат заплатите, плащани точно от тези граждани!

В Иванчо е истината

По дефиниция силовите групировки се подчиняват на босовете, независимо от идеологиите на последните (били то политици, мафиоти), т.е. не проявяват собствен интелект, за сметка на пълна липса на морал и духовност. И децата знаят, за кого работят дали за народа или за...

Ами ... Р. Петк.

До кога ще плащаме данъци на тази държава, ако въобще има такава?

Браво на екипа одитори от сметната палата, за смеласта да напише подобни работи.