460 кг тютюн за наргиле е открит в автобус

Над 460 кг тютюн за наргиле задържаха русенски митничари при проверка в района на Дунав мост, съобщиха от Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - 460 кг тютюн за наргиле е открит в автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По метода анализ на риска" - олеле, анализатори сме имали по митниците ни :) Що не си казаха "бе писна го един, който му има зъб". Ама не, те на умни се правят ... По метода анализ на риска ... все едно не си ги знаем колко мозък имат :)

пътуващ от Турция за Румъния на умряло куче, нож вадят Не е ли по- добре усилията да се насочат към, тези които наистина ощетяват бюджета т.е. продават акцизни стоки в страната а не в Румъния.

nali i nie ttrebva da se ybivame bavno no kato nqmame pari da si kypim redovna stoka nekoi iskarvat pari za prexrana ananas ni pravi yslyga sledvawiq pat dano namert 460 4ivta gawi pakli wegi konfiskyvat

Защо не са открили 12 пакетчета ментов чай!??? Жалко, допуснаха още едно грандиозно престъпление. Можеше да си направят снимки Вучков, Цветанов и Борисов на митниците, ако ги бяха открили. Жалко!

Браво! Голямо откритие. Настъпва нов етап в историята на българските митници! Ура..аааааа! Да живеят бедните, изнемогващи и скромни български митничари- сиромаси!

Браво на тези които са поели риска да го пренасят.Тютюна е лечебна Билка и дава точна информация за много нерешими по друг начин проблеми.Тов а че превозващит е го не с а платили на престъпната полицейск мафия е проблем от висок ранг.>крайно в реме е да с е маркират трайно всички полицейски мафиоти и техните подръжници и да се ликвидират

ЗНАЧИ МОЖЕ ДА Е ЗАКУПЕН В БГ ИЛИ Е МИНАЛ ГРАНИЦАТА В КАПЕТАН АНДРЕРЕВО ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЙ МИТНИЧАР ГО Е ПУСНАЛ ТАМ АКО Е КУПЕНО В БГ НИЩО НЯМА ДА ГУБИ ЗАЩОТО СМЕ В ЕС И НЯМА АКЦИЗИ

Каквото не се събере да го изядат! След това само при думата тютюн,ще се обриват от вътре !