Снимки по спирки алармират за джебчийки

Снимки с предупредителни надписи „Джебчийки!" са разлепени върху автобусни спирки в централната част на Варна, съобщава Moreto.net.

Обратно в новината

Коментари - Снимки по спирки алармират за джебчийки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

резачки за ръце на всички крадливи мангусти!

Къде са в цялата новина? Лепят табелки ли? Ми да вземат да си свършат работата и да ги затворят с ефективни присъди по затворите тея джебчии и джебчийки!

Весели празници!Благодарим ви българи!

И в София е ужас! По трамваите дебат на групи, крадат те и си предават откраднатото,страшно е! Полицията си ги знае редовни са си. От цяла България се изсипват по празниците особено.

Ами,полицията си ги знае всичките,джебчийки-достатъчно е,да ги прибере,от така наречения град Игнатиево!

Вуйчо Ники там ли е?

-не бе-е , братчеда боко бил там..

Изтървали са още една много важна препоръка. При залавяне на джепчия да ви тараши му строшете пръстите на ръцете и го пребийте преди да са дошли полицаите да го защитят. Тази мярка помга изключително много и за в бъдеще има превантивен ефект.

ЕЙ СЕГА ИЗГЪРМЯХТЕ! КЪДЕ ОСТАНАХА ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ! И ТОВА НЕ Е ЛИ ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАНТНО! НЯКОЙ ДА Е ПОЛУЧИЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ПУБЛИКУВА СНИМКИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ МОМИЧЕТА!/дано сте проумели сарказма/ Имаше един кмет от Чомаковци, дето ги разкарваше със табела на врата и ги връзваше на площада за назидание! Е да де ама не правителствените организации и един секретар на МВР го съдиха ефективно!

това с предупрежденията по спирките добре, ама да вземат да сложят и нови табели на спирките кои номер за каде е ще е още по добре.

и в двата мола се разхождат най-необезпокоявани...хора пазете си чантите и джобовете

Аз пък ще разлепя снимки на ченгета... Да се знае кой взима комисионни

крумовите закони да се приложат и няма да има джепчии.... ...не звучи европейско ли?...а кражбите европейски ли са?

Бе токато не се счупят няколко ръце (направо в ставите) нема да се оправят нещата - да се направят 20-30 инвалида да видим другите ще смеят ли да бъркат в джобовете

Не можеш да спреш хора които си режат пръст за да могат по лесно да тарашат. Куршум в главата нищо друго. Па било то и несъразмерно с престъплението

Историята на шпионажа на СССР почни един джебчия, който си беше отрязъл палците за да не му пречат при джобенето. После стана незаменим сътрудник в разузнаването

Отдавна трябваше да се сетят за това както и да виждаме лицата на крадците които живеят в нашия район или са от нашия град.Защо полицията в цялата страна не започне да го прави а само във Варна ?При залавяне от граждани трябва да им се чупят на място ръцете или поне по някой пръст за да не могат да работят.Това е добро дело и не трябва да чакаме само полицията да ни сварши и тази работа.

МВР ДА НАПРАВИ И ПЛАКАТИ СЪС СНИМКИ НА ТИЯ ИЗРОДКИ!! ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЧУВСТВА СИГУРЕН И ДА ЗНАЕ ОТ КОГО ДА СЕ ПАЗИ!! НЕ ГИ ПАЗЕТЕ ТЯХ-ПАЗЕТЕ ЖЕРТВИТЕ ИМ!! ИСКАМ ИМ ВИДЯ МУТРИТЕ НА ПЛАКАТ!!!

контрагенти на ДПС или кюфте-партия!

Двете + любимци на Хелзинкския комитет. Три в едно.