Летището на Русе отваря през пролетта

Процедурите по лицензиране на първото в страната общинско летище в Русе като летателна площадка ще започнат веднага след Нова година.

Обратно в новината

Коментари - Летището на Русе отваря през пролетта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля да се приземя там с чадър...

5xxx кила :D ш падана от смях .... летище за ластични самолетчета :D

Не си интересен.

НАПРОТИВ !Твърде си е интересен даже. Имаш ли представа какво е самолет с излетна тяга 5 тона ? А питата 2500 м...Смехория...

Присъединявам се към смеха :)))) Имаше надежда за летището докато роботеше РВД-то, но за съжаление и то е закрито. За България действащи РВД са: София, Пловдив, Бургас, Варна и забележете Горна Оряховица справка link Пистата е изключително подходяща към момента точно за ластични модели и прототипи и разбира се за адреналинови малоумници да си чупят колите и главите на спокойствие. И още как така ще го стопанисва Русенска община като землището е на община Иваново !?! Или това е поредната шменти-капели???

Летище може,но не и аеропорт-румънците отдавна обраха клиентелата,дори строят второ на север от Гюргево. Щръклево става да кацат американски самолети транзит на път украйна, но без външни инвестиции- само за частни самолетчета!

нека кражбата да започне.... СЕГА!!!

Очаквайте новите серии на филма "Далавера", с главни участници "ГЕРБ" Русе, под вещата режисура на Даков, Нунев и сие.

Мацоле, кофти ли ти е? И на марионетката ти - Иско Веселинов?

Ех, ако само имаше малко власт! Как само щеше да крадеш и ти! Нали за това си мечтаеш?

Гномът-векереец и боко тикната + деси свирката + нунев = ПРОСТОТИЯ!

Яснооо, значи ще кацат и излитат само делтаплани и Ан-четата на СС авиация.

звучи добре, но не хващам къде е хватката - на тоя злобен мушморок на снимката му нямам никакво доверие и никак му вярвам че мисли за града и за русенци - лични и партийни икономически интереси са винаги единствения му приоритет