Идея: Комисия да анализира опасните кръстовища

Комисия да следи за необходимостта от пътни знаци и регулирането на кръстовища, на които излизат улици в комплекси, както и на опасни кръстовища в центъра.

Обратно в новината

Коментари - Идея: Комисия да анализира опасните кръстовища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

подземния паркинг да пл.Кирил и Методий.Да направят нещо и с другия подобен до у-ще В.Априлов.Да се санкционират свирепо нарушителите,а не поредната комисия да осигури изтичане на пари нанякъде.Много активен този съветник!Кучетата и кръстовищата са явно проблемът на бургазлии и той ще го реши със замах!

Тия вече тотално ще задръстят града до сега не са ли правили статистики и проучване как слагат знаците тогава .

Тези от транспорта в Бургас са с начално училище. Скапаха целия град. Зимата всеки ден задръствания по километар. А ЛЯТОТО. КМЕТА ДА УВОЛНИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ. СТИГА С КРАДЕНЕТО

Е нали идваха едни големи специалисти, следиха и умуваха над трафиците, бая пари взеха. Нали и заради тяхното заключение вече половин година правим спирка под БСУ. А и бързи ленти ще има занапред. Какво стана там?

ЩЕ има, ама ЩЕ почакаме :)

С тази измислица прецакаха катастрофално трафика. Вместо да направят подлез и да разкарат пешеходния светофар, те строят автогара /спирка/ в центъра, на абсолютно неподходящо и недостатъчно за целта място. Половин година се мотат и не правят нищо друго, освен задръствания и кал, ама този път не си премериха костилката. Като цъфне този шердьовър на урбанистиката, нищо чудно да им увяхнат изборите.

От една страна е удобно за хората които не са от града, да дойдат и да си свършат работата из центъра на Бургас и да си ходят. От друга, която ляга засяга логистиката и логиката, няма смисъл от такава простотия, при положение че ЖП Гарата ще си остане до Пристанището... :) От трета (тарикатска) има пари за усвояване, трябват нови проекти и отделни и подбрани "БИЗНЕСМЕНИ" чакат да ги реализират... На всички ни е ясно кво става и защо става... Ама защо не става както трябва и когато трябва да става не може да ни се изясни... :)

Пари на вятъра. Тези хора, които "управляват" коли ли нямат? Те телепортират се до работа ли? Или, е проблем да отделят 10мин на кръстовище и да преценят. Искам КАТ обратно! Искам на всяко кръстовище да има регулировчик с достъп до светофарната система. От както промениха закона, да не спират произволно коли, се е увеличил броя на пили шофирали, нагли престроявания, не спазване на предимство, разговори/писане/ по телефони и др. и др. Предпочитам да им "благодарим", понякога, от колкото тази дистанция. ОСТАВКА!

ОООО-ОООО-ООООпределено има нужда от някой да помисли над трафика в Бургас! След като се осраха тотално през 2014! Тая артерия Болницата-Трапезеца си напраооо я заляхте напраоо лайновозите... Ай ся оправяйте!