Инспектори спипаха нелегално свинско на пазар

Незаконна търговия на свинско месо е прекратена на пазара в Стамболийски. Това съобщиха от Областната дирекция по безопасност на храните – Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Инспектори спипаха нелегално свинско на пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ша пада лапане!

Интересно защо като си купя от това "нелицензирано" месо и дам на котката, яде та се къса и пита за още. Явно и тя има претъпен нрав. Когато и дам кренвирш с всичките лицензи и заверени бележки от ДВСК бяга от него като от огън. Тъпото животно, дори не иска и да прочете белжките, за да разбере, че тази храна е "хубава" и "безопасна" за него. Тя е "данъчно защитена" с "платени осигуровки, ДДС-та, мита и каквото се сестиш. А то вместо да се осъзнае налита на домашна луканка без да знае, че ще го заболи корема от нея.

Поредните измислици премислици... Или както се казва: Пийте само кола, долу алкохола. Ако ядете домашно месо, ще сте здрави и ще се наслаждавате на добър вкус. Ако подавате сигнали за "опасни търговци на месо" ще ви възнаградят с: дъвка с косъм на изплащане. Поради липса на дъвката засега се дава само косъма. Но това не е всичко освен това придобивате изключителното право да си купите от кренвиршите със/без месо и каквото се сетите месо на 100 години от веригите със всичките държавни лепнки.