Общинар критикува кмета за Аспаруховия мост

Аварийната система за услесняване на трафика при пътно-транспортни произшествия на Аспаруховия мост не е ефективна.

Обратно в новината

Коментари - Общинар критикува кмета за Аспаруховия мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещасници как ще критикувате кмет избран от учителскIя синдикат на варна за кмет на годината.хи.хи хи....

Скоростта ще е намаляме пропорционално с броя на катастрофите. При скорост "0" не се получават катастрофи тъй да знаете. Ако карате силно си трошите колите, не може да ги преместите и затапвате моста. После хората изтървават самолети и влакове.

Ако караме с 20 пак изтърваме самолета :(

По закон за S=V.t за t получаваме S/V= 2km/20km/ч t=0.1 часа = 60/10=6мин. Демек ако се движат с 20км/ч ще им трябва само 6 мин, за да го минат. Идеята, е че ако някой нацели някого броните на автобилите издържат до 20 км/ч авто мобилите ще са в движение следователно участниците в ПТП могат да си отместят авто мобилите така че да не заемат и двете ленти и да си попучнят двустранния протокол с кой крив и кой прав. Докато при едно по-голямо ПТП от де да знаеш в колко часа ще излезеш от моста. Я си представи, че гониш полет с билет 600 € и някой се натресъл някъде и зпречил всичко. Какво предлагаш човек който не е участвал в катастрофата да си заереже колата и да бяга по моста ли?

В статията няма нищо вярно. Знаците за движение по моста са 40км/ч. Няма как да е повече защото при положение че е 40 може да карате с до 50 км/ч. По веме на бай Тошо един ЗИЛ счупи падапета и падна върху стария мост добре, че не се отрепа някой на долния който е фействащ и в момента. Извода е, че ако се кара с повече от 40 ви е гарантирано падането на по долно ниво пък и това да е самия канал море-езеро.

Знаците за 40 са само при дъжд. За 30 като че ли имаше по едно време. Но иначе открай време си е просто градски участък със съответното ограничение.

всеки който минава по моста по няколко пъти споменава кмета и неговите роднини и в двете посоки, то се намерил някакъв общинар да се осмели да задава неудобни шъпроси на глас ! Направо чудо е станало на тази сесия? И де ги тези знаци и кой ги спазва? Всеки кара на моста като за последно, може я да го затворят за ремонт, я някое задръстване. Но идват избори , кой ли ще обещае нов мост се питам ?

Абе това е вярно - какво е това тъпо ограничение от 30 км/ч???? Училище ли има, детска градина ли по моста,да пъплим там със скорост на каруци! Или причината е ясна - хранилка - глобата е много дебела и от 60 до 80 км/ч е една,а от 30 до 80 км/ч е съвсем солена! Друг въпрос е,че там се кара и с над 100км/ч! Но с 30...

моста пада,да имат време пътуващте по него да избягат /ако могат/

И защо кмета разпъват? Театро да става ли? Няма ли специалисти, на които да им одържат от заплатата за некадарност? Социалисстическите методи толкова дълбоко ли са залегнали у тия общинари?

Ами като специалистите все хора на този и на онзи, а този и онзи хора на кмета, кого да распнат ???