Хванаха над 600 л нелегален алкохол по обяви

Пловдивски митничари задържаха 610 литра нелегален алкохол, предлаган за продажба чрез различни обяви.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха над 600 л нелегален алкохол по обяви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази връзка, какво стана с цар киро?

Това е станало, защото службите са искали да си купят. Защо не са предотвратили производството на този алкохол - нали това е задачата и затова българският народ ги издържа?!?

и качулките не са ли включени в това "мащабно и унищожително" за националната ни сигурност мероприятие? И само толкова ли са хванали? Жалко, няма да стигне за всички метничари и протежетата им за празниците,а кой, кога и къде ще го разпределя че да си вземем по едно шишенце за в къщи/ако остане след разпределението/.

ако погледнем принципно, тези са нарушили закона и трябва да понесат последствията. Лошото е че за милиони така де милиарди няма закони, а за бай Пешо че сварил 50 кила шльокавица глоби

Браво бе, хванали някой човечец, дето е варил сума ти време, брал е плодове, съсипал се е и накрая го хванали с 100 литра ракия дето и по 15 лева да е литъра е 1500 лева.... на другия ъгъл КТБ... моля, другари, анализирайте

Ебати кокошкарите ! (митничарите имам в предвид )

Пием, бием, третото не афишираме.Седаме и лочим. Немаа се предаваме. Пияница от ракия да бега, де го има тва,а? Аре бегай носи!

Ау,голям удар!

Сега след като заловиха 600 кила ракия, остава да хванат и тия, дето окрадоха КТБ и държавата и всичко ще ни е наред..................чувай х*ьо

Някой митничари хващат по 600кг наркотик, а пловдивските 600л ракия по обяви разлепени по дърветата. Под секрет да им кажа да минат и през гробищата. Там ще съберат и нелегални букети да се продават без касов бон.

Ужас! Сега ще вземат и мен да обяват за национално издирване - лятото и аз, както гореспоменатите крупни престъпни босове сварих 80л. джанкова ракийка....лошо, минавам в нелегалност.

Миро, по петите ти са!!! Загазил си здраво!!! Въпрос на време е да те заловят!!! Спасение няма!!! Затова, сядай си на гъза, събирай приятелите, вади туршията и започвайте да унищожавате вещественото доказателство.

Леле пичове вземайте ме и мен! И утре у нас и винце има и ракиика. Ще бъде сбирка на престъпните босове!!! Не рабирам теа хора що се излагат то бива-бива ама такава престъпност ...

не купувам никакъв български алкохол /никакви ракиии и пр./ Да ви е сладко - наздраве.

От домашното производство по-качествено няма :)

С две думи, властта отново тръгва срещу народа. Лошо..

Браво,всичко незаконно вече е в миналото.Няма контрабанда на цигари,алкохол и много други.....,няма престъпност а вече няма и такива със 100литра да ощетяват държавата.В нашата мила родина всичко е наред,откъде накъде този човечец няма да плаща акциз!Хвала на нашите компетентни органи!

Управлението на тази уникална като природа държава е изперкало. Не ви ли е срам бе идиоти, не ви ли е срам да вземете на човечеца и малкото пари, с които може да си помогне финансово про това продавайки истински алкохол...? Що не подгоните големите измамници а сте хукнали да търсите частни обяви по дърветата на които пикаят кучетата бе малоумници. Нямам думи.

А бе я е истински, я не е. Кой знае какви говна са вътре. Сега мрънкаш, че били хванали нелегален алкохол, ако пък беше минал номерът и утре ослепеят 20 човека, ти първи щеше пак да мрънкаш: "Бахти и държавата, само в България може да се случи". Общо взето нямаш угодия, който каквото и да направи, ти все си недоволен и все мрънкаш.

Епа да, ако е направен от спирт няма шанс да ослепеят. като го разредят и на 30-33 градуса па хептен. щом е 49 значи е варен в казан и опасен. Братя купувайте спирт и се не бойте. Ракията излиза 2,5 кила на кило спирт и глава не боли ;)

То ако се ослепяваше така, целия ми род трябваше да е кьорав, и комшиите, и комшиите на комшиите.

Браво , днес 80 л. ракия, утре могат да хванат друг с кило тютюн сам да си прави цигари.

леле ако ме хванат с кило ракия кило винце и 200 гр. тютюн давидоф - голд ко ше прайме :) лееееле

Браво бе бивши колеги! 600 литра алкохол, че вие сте се скъсали от работа! Заслужавате не по едно ДМС, а по две ДМС-та!Пещерняците плащат минималната заплата на 2000 работници, а другото дават в пликове от продаденият нелегален алкохол, а Вие се хвалите с 600 литра! Ужас и безумие!

дкми

Да, ама пещерняците си кихат където трябва, а бай Иван от Горно Нанадолнище си е гледал сам плодивете, сам е варил ракията, заделил си е 20-тина литра, а другата - я продава за да изкара някой лев... едно, че е по-качествена, друго - че е по-евтина. Ама бай Иван не киха на който трябва, за това - ще плаща глоби.