Най-нежеланите работни места в Русе

40 позиции за заварчици в Русенската корабостроителница престояват от месеци като обявени свободни работни места в Бюрото по труда.

Обратно в новината

Коментари - Най-нежеланите работни места в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е да се увеличи МРЗ ,за да може партиите и малцинствата да получават по-високи субсидии и социални плащания , нали другари от КНСБ

КАТЕГОРИЧНО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА 500ЛВ АКО МОЖЕ И НИЩО ДА НЕ РАБОТЯТ ЗАТОВА СЕ ВРЪЩАТ НА БОРСАТА!БЕЗ КВАЛИФИКАЦИЯ И ОПИТ ИСКАТ ДА СА ПРИМИЕРИ ПО ЗАПЛАТА!!

Премиерът за по-малко 20 000 на месец няма и да ни се усмихне. Не може да се живее с 500 лв на месец, а ако имаш и деца тогава те обричат на мизерия. Поточната линия не е много приятно място за работа, не е като в офис да седиш и да щракаш по клавиатурата. Мнението ви заслужава наградата "Златна овца".

А ти за какво си учил, забрави да споменеш - "за офис" или "за поточна линия"

Къснеделчева да каже как бави заплатите с по 3 месеца. И то едни заплати ... след удръжките към 300-400 лв.

саобщението е платено защото пета лубомирова коато беше директор на буротопо труда сега е директор на корабня завод,,,,, управя в нашя град русе нама а и в цалата дарява ,,,, наварзани като свински черва,,,,каснеделчева маринов лубомирова,,,,, а ние закаме работа и заплати,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако заплатите са по 1000 лв. ще се намерят желаещи. А като и за повече пари може да се работи в чужбина - как няма да изчезнат квалифицираните кадри. Дори в Китай и Индия плащат в пъти повече за специалисти.

.....няма как да не изчезнат ..... Извинете ме за грешката.

з00лева на борсата нама при отказ веднага ги елиминират наталя казакова ...каснеделчева е директор на винпром а далгя стоан маринов е директор на корабната тези двамата в момента са семеиство,,, дащерата на казакова ,,каснеделчева бе приртета за кратко на работа от пастрока си в корабната ,,,,,,,,,,,, помислете защо.....работниците работат за ч00 лева трабари заварчици и се чудат защо маринов не иска да взвме порачките за ново строителство ,,,, аработниците реят шлепови,,,,, порачки вращат от холандя германя от руснаците,,,, след като наразахме цалата корабна и а изнесахме за скраб сега чакаме синдика ,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къснеделчева да си купи вибратор !!! Става дума за винпром. Що не споменава, че заплатите след удръжките отиват към 300 лева и че се бавят с по три месеца ???

Това е поредната платена публикация!Глупости без покритие!Заплати от 400лв,че и по-ниски!Предлага се временна работа з апо два месеца и е в кораборемонта!

Съвсем зарязахме професионалното образоние. Все повече ще изпитваме глад за квалифицирани кадри. Естествено, че при 200 разлика много ще предпочитат професията безработен. Нека и бизнеса се замисли - ако заплатата например е 800 вместо 500 лева, дали ще има такова текучество ?

Не може да е 800 защото Бентлито харчи доста, къщата с двор 9 декара трябва да и плащам данъците, к*рвите дето ги мъкна в Дубай по Нова Година и те много ми гълтат (във всеки смисъл на думата) , вкъщи големият син завършва тази година обещал съм му S5-a.. Aбе работете роби !

Е, па като е толкова лесно си организирай бизнес и го стопанисвай. Само мрънкялници тука.