3,4 г. затвор за пиян кмет, убил мъж на пътя

Апелативният съд в Бургас потвърди присъдата на кмета на сливенското село Ковачите Атанас Гурков, причинил смърт на пътя в пияно състояние преди година.

Обратно в новината

Коментари - 3,4 г. затвор за пиян кмет, убил мъж на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не мислите, че ще лежи в затвора - ще го пратят в общежитие, събота и неделя при семейството си - така "осъждат" избраните от народа.

Chefo77

Браво! Поздравления! Аплодисменти! Какъв размах, каква щедрост откъм наказания. Като издаваше присъдата, вероятно на съдията мед му е капел от устата, толкова е бил горд... ПИЯН, превишил скоростта с почти 50 км/ч, убил човек ... 3 години и 4 месеца. Откога пиянството се счита за смекчаващо вината обстоятелство? Откакто съдебната система е пълна с боклуци. Бих пожелал нещо на съдията, но не съм от хората, които кълнат. Той сам може да се сети ... БОКЛУЦИ СТЕ И БОКЛУЦИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ! Радвайте се на това какви боклуци сте!

Мачкайте наред,"закона" ще ви защити.

Уважаема госпожо Чалева, след тавтологията "пътнически автобус" в публикацията за автомагистрала "Тракия" тук пропускате елементарна математическа грешка. 3 години и 4 месеца представляват 3,33 години, а не 3,4 години. Щяха да представляват 3,4 години, ако годината има 10 месеца, но тя има 12.

Колко разтегливо понятие е закона. За едни е направо рай, за други е ад. Но това е да си се родил под щастлива звезда ако ще и дяволска да бъде. Този дори няма да излежи и една трета от присъдата си. Ще му зачетът и времето което е бил в ареста и така ще излезе, че е лежал повече от това което са му присъдили и ще тръгне да съди държавата. В европейските страни ако си превишил двойно скороста ти отнемат свидетелството за управление на МПС завинаги. Този даже е бил пиян като мотика+ това не на последно място е отнел ЧОВЕШКИ живот. В банановите държави за толкова провинения до сега да беше нахранил червеите ама добре, че сме цивилизована и правна държава та имаме закони които следят да не им се случи нищо лошо на такива граждани. Браво!

Минуса явно го е сложил някой също така безрасъден и безотговорен като този пиян кмет. Ако злото бъде изкоренено още в зародиш, сега един живот нямаше да бъде погубен.