Питбул държа 14 ч. половин село под ключ

Питбул държа 14 часа половин пловдивско село под ключ. Животното било забелязано във вторник вечер в района на крайните къщи в Трилистник, съобщава "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Питбул държа 14 ч. половин село под ключ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази порода не е за охрана. Това е бойно куче и спокойно ще изяде селските джинки, а може и някое прасе. Какво прави на село идея си нямам

И какво му е страшното на един питбул? Една здрава тояга или един-два ритника и го отпиши. Става и с пиратки.

Толкова ли не е имало една сърцата жена в селото да се разправи с това РЪМЖАЩО животно? Като се има предвид че клозетите им са на двора ами те са се из-----------и!

До къде стигнахме -от едно куче цяло село да изпада в ужас и да се крие. Ловджия с пушка няма ли в това села? Или няма кой с един кол да му разцепи главата и да го хвърли на боклука. Ако дойдат кучелюбитте да лаят и да бранят кучето с пушката и по тях. Сега цяла България ще занимаваме с приключенията на някакво си куче.

Такива" кучета "има в Цяла България!

Като ти гледам правописа,ясен си ми.

В такива случаи собственика е за бой. Защо не си е прибрал кучето ?

Дали животното не пречи на някой местни да си крадат на воля и да са му спретнали случая затова? Щото 1 куче - половин село звучи невероятно.

Утрепете песа, да е мирно селото!

цяла вечер кучето плашило селото и никой не звъннал на 112 или не са му хвърлили по някоя пиратка. Ай стига глупости бе. 1. Кучето е на някой местен бос дето управлява селото 2. Кучето е погнало крадци 3. Много плашливи тия селяни бе

и на комисията по дискриминация щото от ДИР.БГ дискриминират животното по расови и социални и професионални признаци. Раса - куче порода питбул Социален статус - живея при хората Професионален признак - охрана и играчка

А дали е било точно така.....???? Циганите се страхуват и от пинчери, по принцип. Колко от вас са виждали питбул, агресивен към хора...това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА РЯДКОСТ! Към животни - да, случва се да е научен така, за съжаление, но към хора......почти никога. Да не говорим каква снимка са лепнали, нуеважаемите списвачи на статийки....Сега това мило същество и собствениците му ще страдат, заради факта, че някой си точи снимчици на кученца от Getty.....ЖАЛКО!!! ЖАЛКО!!!

Собствениците на тази порода кучета ,трябва да бъдат разстрелвани!

А ти първи, преди всички... Като тръгне някой такъв разбирач да разсъждава за породи... ейййййй Един пинчер може да се обучи да е по-злобен от теб, а един питбул - да е по-лигав от померан. Научете се, че такова нещо като злобни породи няма!!!

Не съм собственик на такова куче за да бъда разстрелян пръв,но забелязвам,че притежателите на тази порода са нискоинтелегентни!

Е евала. Ягуара го гръмнаха, а тоя озверял пес са го упоили.

Да го бяха гръмнали!

Явно никой не е имал оръжие, но точно това е решението!

Представили са си реакцията на "Четири лапи" и бързо са прибрали оръжието.

Решението е, малоумния собственик на кучето да бъде затворен с него в една стая само за няколко дни.Това пожелавам и на собствениците на питбул от с.Беляковец над В.Търново.

Собственикът му е за гърмене, защото е утрепка. И ако не с кучето, то ще пречи по друг начин на обществото. Кучето е функция на собственика си. Както децата на родителите си. С тази разлика, че никой не може да гръмне агресивните деца и не търси отговорност от създателите им