Коментари - ЕС подписва до дни споразумението с Триполи | dnes.dir.bg
назад

ЕС подписва до дни споразумението с Триполи

Еврокомисарят по външните отношения Бенита Фереро-Валднер заяви, че е постигнато споразумение между роднините на болните от СПИН либийски деца и Европейския съюз, което ще бъде подписано в петък, 22 юни.

Обратно в новината

Коментари - ЕС подписва до дни споразумението с Триполи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои сме ние да решаваме за 6 човешки живота?! Да се плати ли не?! Платете им, само да се върнат сестрите, а с тия пари арабите къщи да си построят, и в тея къщи само полицията, пожарната и бърза помощ да влизат!!!

Ето,че нещата се уреждат,когато с тях се заемат истински политици.Нашите моцуни,изявяващи се,кото такива за пореден път ни даказаха,че мястото им не е в политиката.Колко години трябваше да страдат сестрите и колко още трябва да страдаме ние,търпейки някакви некадърници да ни управляват и да защитават нашите права.Близките на осъдените,са постъпили по възможно най-правилният начин,като не са пожелали да се срещнат със Станишко.

Знаеш ли вица за Г.Димитров и Цар Борис на оня свят: Бай Гошо се похвалил - това направихме,това пострихме,това...и това.А Борис му казва: ДА ,но с хората които аз възпитах.Да видиме след време с твоите кадри кво ще излезе. Е ,днес всички видяхме кво стана с кадри от комунисти - разруха.

Да , вярно.Само едно уточнение.Кой залепва етикета гордост на арабите.Доколкото знам гордите хора не лъжат,даже и да са на загуба.В този и други случаи сме свидетели на гнусна далавера от най-висок ранг.Отделен е въпроса че нашите кадри поради липса на елементарно себеуважение и гордост ходят да им работят.Също има значение и инерцията която остана от комунизма - практиката да се работи в арабски държави и топлите връзки които преднамерено бяха създадени.Днес това ни се връща със солени лихви с ралични измерения.Една от многото щети на комунизма.

Писна ми от нещастници отричащи всичко. Нещастници, повтарящи като в транс - не сме нация, не сме нация. Абе тъпунгери, янките имат една мини история, системата ги е* отвсякде, но си тачат всичко родно. Ние имаме всичко и все плюем. През годините на т.нар. комунизъм хората са работили, вероятно са вярвали в нещо. Как се е построило всичко за такъв кратък период, как от сравнително селска, БГ се е индустриализирала? С мързел ли са построили заводи, пътища, училища, болници? Родителите ви били ли са безработни или бездомни или гладни или без почивка? И като сте такива отворки и не ви дреме за нищо и никой, разкарайте се от този форум. А сестрите са невинни, доказано е вече. Как не разбрахте, дебили с дебили.

не е лепило Тони, нещо по-сериозно е. като се замисля на бял прах ми мяза :) !!! СВОБОДА ЗА МЕДИЦИТЕ !!! П.С. а Станишев и тройната коалиция може да се прехвърлят на тяхно място в Триполи :)

аре стига ве хора. Отказа ли да се срещнат с Станишев. Станишев само за тях ли да мисли? Какво искат още. А тази акция Не сме сами изобщо имаше ли някакъв смисъл ? Щото аз от самото началото ми се стори голяма тъпотия с тези лентички

do egati-abe tebe ako te arestuvat v diktatorska durjava togava az li4no bih kazal tova loeto ti kazva6 za medicite za6toto ti ne si bulgarin i ne zaslujava6 kapka sustradanie ne iska6 da pla6ta6 za tqh danuci i mnogo bulgari ne sa dlujni da se razminavat s predatel kato tebe po ulicite ama im se nalaga taka 4e zavri si glavata v zadnika i mul4i otrepko mrusna

az se suglasqvam s 12-i mi e sme6no za razni sme6nici -mi nesme naciq i taka e kvo

Не разбрахте ли най-накрая, че ви правят на идиоти. Всички знаят, че реално тези лелки са виновни и само доброто възпитание им пречи да ви го кажат в очите. Никой европеец няма да се ангажира да защитава хора, които не са се стърпели да живеят без домашна ракия, и да не си дигат краката пред либийските номнклатурчици. Та ако ше и сто пъти да са невинни за СПИН-а. Европееца знае какво е ЗАКОН. Когато отидеш на гости не можеш да се качиш на главата на домакина, а после да се оправдаваш, че у нас не е така, ние сме цивилизовани, а вие сте диваци, понеже не толерирате извънбрачните връзки и не давате на човек да си пийне една ракийка. Човек, който нарушава елементарни правила от глезотия не струва нищо, това е истината, и от такъв човек не може да се очаква да е прецизен и в работата си. Само простаци могат да си вярват, че една жена може да е курва и едновременно добра лекарка.

Искрено се надявам да ги освободят. Дали са виновни или невинни няма значение. Но прекалено много се шуми по темата. Това дразни и нас, и либийците. По-малко приказки и повече работа, това е ключът към успешното решаване на проблема. Ако спрем всички тези медийни кампани от типа на Не сте сами според мен ще помогнем повече. Така само озлобяваме либийците, защото според тях сме солидарни с убийци. Тихата дипломация е ключа, колкото и да не вярвате в нея. Иван Костов, когото толкова плюят някои, знаеше какво прави.

Слушай бе мухльо с мухльо...Ти в кой свят живееш..???Помияр можеш да кажеш само на майка си на сина и...?А ,в час ли си......???????

като ви чета коментарите за кой ли път се убеждавам че сме помиярска нация.Или по-скоро не сме нация изобщо

Az predlagam da si dadem pensiite za da se plati otkupa.Nie i bez tova ste umrem ot glad.A bezo4livite rodnini obiokaljat sveta palnjat si djobovete i otgore na to va sa nedovolni!

Тези близки на осъдените какво искат от правителството, да им бършат сополите 8 години, все пак никое българско правителство няма вина за това. Колкото до мед. сестрите може да не са го направили нарочно, но са допуснали да се заразят толкова много деца,а вие ги правите герои.Нека да ги върнат в България обаче да лежат в затвора за убийство поради немърливост.

Тези близки на осъдените какво искат от правителството, да им бършат сополите 8 години, все пак никое българско правителство няма вина за това. Колкото до мед. сестрите може да не са го направили нарочно, но са допуснали да се заразят толкова много деца,а вие ги правите герои.Нека да ги върнат в България обаче да лежат в затвора за убийство поради немърливост.

НЕВИННИ СА!!! Кадафи се чуди какво да изкопчи ,защото целия свят разбра,че са невинни... 8 години им взеха от живота!!! 8 години! Още малко кураж за всичките им близки! И дано да се върнат живи! Господ да ги пази!!!

Изстрадали души бъргарски са ни сестрите.Нека да ги подкрепим,защото всички грешим,но прошката е нужна всекиму.Вгледайте се и ще откриете,че е по-добре да си милосърден,отколкото груб и циничен.Свободата им е нужна сега,а не тогава,когато лицемерите във форума решат.

СВОБОДА за тези изстрадали хора!

Евала. Радвам се, че сме част от Европейския съюз. Също така съм сигурен, че сме достойни за членството си и един от фактите е начина, по който се действаше по този въпрос. Работата е в това, че целия цивилизован свят се обединява когато става дума за принципи и се радвам, че дойде време ние да сме на страната на цивилизивания свят. Преди бяхме от точно противоположната страна и градяхме комунизма с братята либийци, иранци, севернокорейци и всякакви други социално политически аномалии. Ако някой вижда тук нещо негативно, то никой не го спира да емигрира.

Колко елементарни и злобни хора са се изказали тук!!!!!!!Не ги съдят за секс и ракия,бе антибългари такива!!!За СПИН,за СПИН ги съдят,ако още не сте разбрали след 8 години!!! А това,че българската държава плаща процеса - защо вините тях,бе малоумници???!!! Тези пари трябва да ги вземат сега от Надежда Михайлова,Иван Костов и всички виновни за трагедията им!!! Щото те са виновниците за цялата тази помия! А ако бяха виновни по обвинението за СПИН,за 1 година да бяха ги осъдили и обесили!!!А не 8 години да ги влачат!!!И на това ли им завидяхте бе,идиоти такива - на прическите им!!!Че държавата като плаща целия процес,няма да им плати едни прически ли!!!Какво - разпърпани като циганки ли да изглеждат!!! А,а сега познайте какво ли са обещали тия задници-управници на Европа,на Англия,Франция и някои други,за да имат те изгода да посредничат!!!Какв ли е цената на свободата им?!? И пак медиците ли ще са виновни за това? - Дали в пари или имоти Европа ще си вземе своето...като мафиотски рекет!!!Просто от всички страни са ни заобиколили лешояди и ръфат,ръфат...и хиени разни - вият и се смеят с кеф,че се самоубиваме...Трябва най-сетне да спрем тоя мазохизъм!!!

SVOBODA ZA MEDICITE!!!

На мен, като данъкоплатец, медиците не ми тежат.Тежат ми малоумните олигофрени, като теб!Тежи ми, че трябва да живея с такива като теб!

Много добре са направили...Не може държавата да ги отсвирва толкова години!!!!Г -да след като не помагате -г -да политици и вие не пречете.Затова ще се погрижи ЕC Те си знаят работата .!Абсолютно и то...!!!

Що не отказаха и средствата с които се плащаше през тези осем години за адвокати и какво ли не? Много чувствителни взеха да го раздават, а с какви парички си платиха отиването в Брюксел?

Стига с тези овци писна ни!!!!Другият път в Афганистан да идат на работа!!!!

тези прелюбодейки и производителки на ракия тежат на българските данъкоплатци

вие какви хора сте бе?невинни са нашите медици и тези които пишат против са подлоги на с.стани шеф или зомбита.

крайно времее да се каже на всички че медиците с а ВИНОВНИ! аз не искам от моите данаци да плащам з а това че са варели ракия и прочее нарушения а и сащ знае че са виновни и з а спина..

Нека да откажат и финансирането от българската държава на процеса. Милиони отидоха за този процес. Ние, данъкоплатците ги даваме. Няма пари за болни деца, но за пет човека се дават милиони.............

какви коментари... Май хората дишат лепило. Имали прически, ЕК пък била перачница... и нищо по темата. А тя е - Станишев, никой не те обича, ходи си

ne znam kakva e tochnata suma, koiato balgarskata darzava e poharchila po med. sestrite, a i teparva ima da se plashta...taka che malko dobro vazpitanie ot strana na rodninite niama da e izlishno. Ne mi e izvestno za drugi balgari izpadnali v beda po chuzbinata da sa poharcheni milioni ot strana na danakoplatcite...V tozi smisal povedenieto na rodninite oceniavam kato elementarna prostotia, koiato edva li pomogne na zatvornichkite!

Оф продължават да тръбят... Абе няма ли най после да се усетите българските журналисти да спрете с тази тема бе??? Досадихте безкрайно на всички, а не помагате на никого.

На руснака Димитриевич му е през оная работа за мед. сестрите.

Вчера гледах по новините че българските медици са ги съдили и за незаконен секс - какво значи това, какво са правили ?

И като са отказали среща със Станишев, сигурно се надяват Световно известните им майки да бъдат провъзгласени за Брюкселски жители! Нагли са и медиците ни и техните деца! Те дори не знаят от коя страна са намазани филиите им! Глупави и самонадеяни роднини!

Палестинския лекар е българин, то това е малко по-добре от Палестина. Или не. Тук всякакви доведени сестри, заварени чичовци, отдавна изгубени дядовци, трети братовчедки и т.н. рода отиде до Брюксел да дава изявления. Брей, че медийни звезди... Пък всички с промити мозъци нека да си мислят за измъчените сестри... Колко жени в България не могат да поддържат прически като затворничките. Но нейсе, ние не сме толкова равни, колкото други...

А защо са ги осъдили? Какво са извършили?

Остава само да намерим няколко милиарда евро да заплатим на близките,да освободят либиеца от Шотландия и готово,за което ще ни помогне ЕС.

Къде ти се привиждат фашизоидни перачници? Иди се прегледай, може пък да ти няма нищо!

не ми се вярва да се ангажират повече от това..видяха че не могат да помогнат и се оттеглиха всичките....

Нали палестинския лекар Ашраф Алхаджудж стана български гражданин, защо продължават с това палестински???

Не трябва да се разчита на Европейска комисия. Една фашизоидна перачница за пари не би помогнала на никого. Още по-малко на българи.

Евала, прочетох и коментар по темата . Напълно съгласна , Станишев е смешка от класа, по-смешен и от царя даже хахахаха Абе няма ли нормален човек да не стане председател някой ден , ако стане Бойко - мале мале

КЪМ Егати - Ти педераст ли си ?

Да не си мислиш, Тони, че на Станишев ще му се понижи настроението за уважение от неуважавани хора?! Та тия и себе си не уважават! Грешка, Тони, не мислех, че освен роднините има и други ненормални в България, която плати за сестрите с хиляди лева и за разходки на роднините-повече!

Изхарчиха милиони по разходки натам - насам, а пък и капризи.Нагли са, но не е луд кой яде баницата. с пет курви занимават цял свят.Без вина няма да ги държат в затвора.