Пловдив ще има супермодерен трафик център

Кметът Иван Тотев подписа договора за управление на трафика от големия транспортен проект на Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив ще има супермодерен трафик център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кви са тия глупости бе? А другите населени места у булгаристан те в кой свят ще живеят? Това е изключително погрешна национална политика за регионално развитие. За това хората напускат булгаристан. И Тотев като има център за управление и контрол на движението в Пловдив какво ще се случи като самата инфраструктора е под всякаква критика? ТА ВИЕ ХИТРЯГИ ОТ ОБЩИНСАКАТ АДМИНИСТРАЦИЯ НАЧЕЛО С КМЕТОВЕТЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ОПРАВИТЕ ХОРИЗОНТАЛНАТА МАРКИРОВКА СИРЕЧ ДА УДАРИТЕ ПО ЕДНА БОЯ ВСЕКИ СЕЗОН ТА СВЕТОАФРИ ЩЕ ПРАВИТЕ . ХАХАХА ЦИРК.

Всичко супер-дупер модерно, а в автобусите - леш. Лятото е по-горещо от навън, а зимата няма грам въздух за дишане

Мда... Колелото на водната палата трябва да е със самостоятелен трафик център, че иначе главния ще блокира от глупост... А ако тоя трафик център ще работи като сегашните съоръжения за зелена вълна, то жална ни майка.

А КЪДЕ ЩЕ Е ПАРКИНГА ЗА РАБОТЕЩИТЕ В НЕГО?

Защо трябва да има паркинг? Ще ходят с автобус на работа. Ами ако ходи схеликоптер - хеликоптерна площадка ли ще иска да има ? Или с лодка от Пазарджик - пристан ли ше иска да има. Айде стига с тези коли в града - има градски транспорт. Много се разглезихе и само започнахме да ревем. Забравихме преди 20 години, че 70% ползваха само градски транспорт. Автобусите със всеки следващ стават все по комфорнтни, а с това управление на трафика и закъсненията ще се коригират до известна степен. Истината с задръстванията, е че всеки иска да си вози дирника с кола и да кара по магисртала в града - АМА НЕ СТАВА.