Плочките в центъра на Варна се вадят с 2 пръста

Новата настилка на централната пешеходна зона на Варна не спира да е обект на критики от всеки, който мине по нея. Плочките се вадят с два пръста.

Обратно в новината

Коментари - Плочките в центъра на Варна се вадят с 2 пръста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмете, бегай на моста, пак се отвориха дупки. Утре като замръзне да не се чудиш що се бутат хората в мантинелите ! Отиде ти наградата, годината не е свършила , те си раздадоха наградите и премиите :(

Крадци! Откровени, нагли крадци! И при тлкова откровени кражби - кмет на годината! Ама като сме овце и нчма гражданско общество?!

Всички плочки бяха редени от цигани, които и те не знаеха за какво са там. По цял ден пушеха и се подпираха, а от цялата тълпа м....ли работеха едва двама, трима, които на място се учеха как се слагат плочки

Тези павета изобщо не са за Варна. Такива камъни се слагат в градове с архитектура и на по-тесни улици...Който е направил проекта е пълен идиот..Другият път се обадете, ще ви направя проект без пари. В центъра трябва да се сложат големи, широки плочи, придават отвореност и лукс, а не калдаръм.

благодаря на кмета на годината!!!

има едно нещо наречено цимент

Те вече отдавна не слагат цимент тия. Същите, които правиха и тротоарите - там цимент няма, насипват каменно брашно и това е. Ефтинийка.

Ами,циментово брашно,слагаха пясък!Пълна трагедия е с тези рушвети!Дай рушвет и после няма пари за стабилно фугиране,но иначе нямаш поръчка!Видно е какво става пред очите на всички!

Какви са тези ,,архитекти'',какво е това крадене?Защо не гледат как е в нормалните държави.В Чикаго например тротоарите са покрити с големи плочи100/50см които са на поне 50-60 години и нито са износени,нито са счупени.Така е и по Европа и по Америка.Какви са тия камъчета дето са измислили да нареждат по центъра нашите умници.И какви са тия фирми дето една плочка не могат да наредят?

По принцип е така, но в Прага, например, в централните части, тротоарите са направени с павета, с размери около 6-7 санта и то с мозайка, а не едноцветно. Излишно е да добавям, че са стабилни като скала и никъде няма потъвания.

Пък да вземат да ги циментират най-после. Стига са ги пренареждали и крали!

Занчи всичко е наред! Догодина пак ще се прави, нали иначе няма да се усвоят едни пари..А който го дразнят плюещите плочки да не минава от там, чисто и просто. Има проблем-няма проблем. Хайде, че трябва да мисля на кой да дам парата догодина

а чии са фирмите да сте чували за тим, кой командва варна

То да беше само Варна, отива към държавицата направо. Те са най-хубавите, за тях хубаво или нищо!

докато не престанете да давате поръчките на наши хора.

Протест и смяна на политическата система в България, която ни подлага на геноцид 25г., вече.

Plamen

Ходих на разходка до Франгенското плато,където са боровите масиви.Имаше доста пътеки и маршрути за планиско колоездене.Гледам доста Варналии отиват там за отдих,обаче някакви човекоподобни са изхвърлили на две места отпадъци.Трябва да минат десетилетия за да се заличи,а дотогава хората търсещи чистотата на природатата ще гледат човешката мръсотия.

Варненци!!!!

Той тоз е от "баш" варненците - гагаузите, затова "туря" турско окончание.

ситалк май беше тракийско, а между другото лар и лер са си точно турски. Проблема е че в БГ то много често хитрягите използват турски думи като ги представят като арабски. Като рамазан и рамадан. Ай ся познайте кое е турската дума кое е арабската. А гагаузите според "великите" руски историци били малко турци, както тия същите историци твърдят че азбуката на която пишем е измислена в Русия. хахаха

Бях се заблудил, че само аз зная тази тайна и съм започнал да си сменям плочките на вилата Ще можете ли да ме изчакате да завърша, че жената ще има да ми мърмори, а плочките трябва да ви кажа, макар и китайски са много добри!

А имаше период, когато на два пъти Наркованчо лично ходи да показва как да се редят плочките! Той или е лош учител, или е недоучил занаята? Време е да го включат в някоя бригада с цигани да започне да си заработва с пот хляба (и тревата)!

всеки град с исторя си има чудеса вав варна това са пеещите-плуещи плочки по центара и булевард владислав от макдоналс краи експрес банк до катедралата .че това си е тутистическа атракця.какво злословите.

Че си прав, прав си!!! Само не мога да разбера защо трябва да пишем толкова неграмотно. Провери колко правописни грешки имаш в три реда писаници, после давай за оценка за другите!

Къде по-точно, че ми трябват за лозето ?

Бил съм на доста места по света, за съжаление, има само малко места, където условията за живот са по-зле от България - а уж се водим европейска държава...Във Варна циганията е пълна, градът прилича на Алепо в Сирия, всичко е изпочупено и разбито. За централната улица да не говорим. Все пари няма. Кметът е уж млад човек, но ми се струва много ограничено момче.

Фирма "Зебра", изпълнителят, вероятно се е назовал така, защото явно изпълнява и интеграционни поръчки - интегрира българите към циганите. Та работниците бяха наредени според името на фирмата - циганин, българин, циганин, българин... Сигурно така може да се обясни и "качеството" на изпълнението.

Някой пак прибра една камара пари за нищо. Какво да кажем за частта с кривата лента от варовиков камък който още при поставянето беше изронен. Не ми се мисли какъв ще бъде след първия сняг или лед. А железните легла за цветя и пейките? Ами те също бяха целите в ръжда още при поставянето им.

Това е направено, с цел да се превръща в ледена пързалка хаха

Е че те затова са сложени - да ги сменят всеки сезон и да точат пари от европрограми, от фондове, от държавата, от общината.. все едни и същи фирми ги точат тези пари и те нямат интерес да ги направят, така че да не се развалят!!!

Алоуу! Нещо ново ли се е случило?

Гербаджийски боклуци! Парите обаче ще бъдат усвоени, нали г-да кметски управници?

много са неравни

Ехееее, къде по света е така сладко да се управлява-4 пъти да крадеш здраво за направата на едно и също нещо, че и 5ти път се очертава. Новият кмет, съветниците му и другите гравитиращи около него са адски крадливо и долно племе!

пирони нямат ли? по пирон на плочка! :)

Работата некачествена, но парите който трябва си ги е взел като за качествена.