Нападателят на лекарката в Раковски се е предал

Задържан е побойникът, който нападна д-р Божидара Пеевска в град Раковски. Това е 35-годишен мъж от хасковското село Александрово.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на лекарката в Раковски се е предал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ейй ти знаеш ли ко значи да тормозите циганин немойте пипа циганина тва са пари ве ей. Някой спомня лиси 2010г. МАНГАЛСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ 2 милиарда лева се дадоха. Прости сте българите и за това страдате.

що бе ти да не си циганин от евреиски произход.каде си виждал някои да закача циганин винаги е обратното или се трепят помежду си.

Трябва да бъде осъден по бързата процедура за максималния срок!!! Всеки бъдещ "юнак" да се замисли (ако може) за последиците. В противен случай всички ние сме реално заплашени в най-скоро време да останем без спешна помощ - просто няма да има лекари, защото първо са много ниско заплатени и второ отрепки като въпросната показват героизма си върху тях. Освен това защо данъчните не се заинтерисоват какви са доходите на този боклук сигурно не плаща нищо, а живее по-богато от много плащащи данъци, осигуровки, консумативи и т.н. Всички помощи получавани от него, младата и дъртата циганка, да се използват за обезщитение на лекарката и направените разходи по издирването му, а за детето да се дават ваучери, дрехи или храна, защото в противен случай се харчат за алкохол или скъпи дрънкулки.

КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ ХАХАХА. ЧЕ ТО ИМАЛИ СЪДЕБНА СИСТЕМА. В тая система работят хора които са отделна каста специално защитавана.

Bсички знаем, че има страни, в които линеиката винаги се придрyjaва от полицеиска кола ! Zащо не се ваведе сbс закон ! Hяма никакво оправдание за насилниците , за тези които нападат лекари ! Tе, насилниците просто трябва да бадат спрени ! полyчила сbм в живота си поне 10 пbти спешна медицинска помощ ! пbрво родих синbт си сbс операцuя / секцио / ! Dа е жив и здрав Bulgaria може да се гордее с моя син ! Cпешно / от yлицата / ме оперираха от апендиcит ! - перфектна операцuя в пирогов . Hяма нyжда да изброявам всички ! Aпелирам " Dа пазим лекарите " !!!

защо нямат страх от закона ??? Cbдебна система хризантема !!! Eто защо !

Sm3hurk0

След като е ударил лекарка, за какво ни пълние главите с други глупости - кога бил пиян и дали е карал с книжка или без. За първото - дето е ударил лекарка - да си носи последствията. За другите неща, си е платил глоба и каквото друго му се полага по закон. След като давате инфо за стари негови прегрешения - напишете и от преди колко време са били тези деяниа. В САЩ, след няколко години, всичко се архивира и само при тежко криминално престъпление, само съдебен орган трябва да нареди, за да се разархивират подобни деяниа за справка. В България, като ми чукнат ЕГН-то в КАТ и системата им блокира докато излезнат хилядите ми нарушения.

Да заплати и всички разноски по издирването му.Това ,че се е предал след няколко дни не е смекчаващо обстоятелство.В панделата и да видим дали ще има последователи.

Хайде, откри се още работа за БХК.

Дали няма да ни осъдят в Страсбург и да си поделят парите с адвоката си?