Русенка дала 5000 лв. за мнима операция

Възрастна жена от русенското село Горно Абланово даде 5000 лева на телефонни измамници за мнима операция на дъщеря й, съобщиха от областната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Русенка дала 5000 лв. за мнима операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се от къде ги имат тези възрастни хора тези пари и защо си ги държат в къщи. Това направо е безумие.

Отдавна си мисля, че след като има овце, трябва и някой да ги пасе! Точно на възрастните хора, основното дневно занимание е гледането на телевизия. А случаите с телефонни измами постоянно се въртят по всички канали, и то отдавна!Освен простотия, няма друго оправдание, че постоянно се връзват.И на моята майка (80г) и се бяха обадили, че внукът и е пострадал и трябват 5000лв за операция, ама тя не се върза (има 3 внука).Казала им, че и трябва време да ги събере, и веднага ми се обади.Дори първо е звъннала в полицията, после на мен.

ако е на възраст, то дъщеря и с какъв мозък я е захвърлила на село с 5000 лв в буркана? Деца, грижете се за родителите си! Не ги оставяйте в ръцете на наглите цигани!!!

защо на следващия ден,а не веднага?

що се е обадила на дъщеря си на следващия ден, а не веднага?!

Ми щото първо се плаща на циганина "доктор", за да спаси дъщеря и

Ела ми звънни и чекай сеир.

Лош мат'рял", откъдето и да го погледнеш- много бандити, подкупни съдии и адвокати и прости баби.

Бабите не ги вини. Възрастните хора всичките изкукват. Специфично е за възрастта. Проблема е, че бандюгите дето се възползват от това го правят безнаказано и поради тази причина този вид измами процъфтяват в милата ни татковина. Е те такъв да ми падне ще го счупя от бой, пък после и полиция няма да викам, че ги пускат след 24 часа.