Правят дизайнерска школа за ромски деца

Школа за дизайнери за деца от ромски произход ще бъде създадена догодина в Русе. Това съобщи собственикът на шивашка фабрика за костюми в града Мартин Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Правят дизайнерска школа за ромски деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шивашкият отдел на "Манго".

Първи предмет за изучаване: 1. Как се краде железо (жица)

Не се краде, а се БЕРЕ !!!

хРомите му викат бЪкЪр

Кое по-точно в поста ми/най-долу- само за регистрирани потребители/, е етнически нетолерантно ? Може би това, че искам тези прогресивни деца със скрити таланти да имат добра база за обучение и реализация ?

Така определено дискриминират другите етноси!

предлагам следващата стъпка за източване на европари по измислени европрограми да бъде "Сръчни ръце" в която да бъде застъпено и светкавично ограбване посред бял ден насред центъра на града, а защо не и визита в парламента по "стажантска програма" все пак и стаж е нужен, и пари.....

УНИКАЛНО и ЕПОХАЛНО!

Поредната простотия. И сигурно се прави за сигурно за пари. Какви дизайнери, какви пет лева? Ама така изглежда по- по европейски. Защо не кажете, че ще правите ПУЦ за шивачки и всичко ще е ясно. Да не би да няма училище за това, ама от там пари - среден пръс. Кой ли вече не си прави каламбур с думата дизайн и дизайнер. Един даже измислил дизайн на знание, дизайн на сценарий и какво ли още не.

Мартинеее съвсем се бутна бе човек!Последно,тая простотия ли успя да измислиш!Кинти сигурно ще згънеш по някоя програма,предателю на рода си.Направи го за децата на Русе!Не за циганета само.

Ще ражда виртуози в занаята!Пъргави присти ловко в джобовете!Ха ха смях в залата ,роми да работята !!!!???

Все едно да открият школа за гурмета и дегустатори за сомалийските деца..

Ей хелзинкари, та това си е чиста дискриминация.

сега няма ли да се появи хелзинкския комитет и да се сезира за дискриминация на българчетата

А защо не го направите за деца???Ромски деца,интереснооо,ще направите още Азисофци!

Той си е от тях... Но в инетерс на истината добра пара ще смеъкне по програма на ЕС за тази си находчивост. Чакаме и други инициативи за крадене!

А за българчета кога?