Държавата даде на Русе летището в Щръклево

Правителството прехвърли в собственост на Община Русе терена на летището в с. Щръклево и дяловете си от капитала на "Летище Русе" ЕООД.

Обратно в новината

Коментари - Държавата даде на Русе летището в Щръклево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как предлагате градът да се съживи?

Каквото и да се направи за Русе, пак ще има такива дето ще викаха, ха пак ще се краде.. Няма оправия..

ами с кмета-джудже,държанката на герб-красито даков и малоумния герберски "депутат" нунев, ти как си мислиш ,че няма да се краде???

Тук циркулират предимно такива. Чудя се как все още няма мнения, че градът запада и не му трябва летище.

Ако това някога пак стане летище докато съм жив, ще се прекръстя на Хасан. Не си мислете, че тази гербаджийска далавера е за доброто на русенци. А за тези, дето ще почнат да пишат глупости, ще кажа, че от доста време е имало европейска програма за съживяване на малко летища, и доста държави са се възползвали от нея. Само ние сме велики, и знаем само да крадем. Вижте Букурещ накъде върви, и Русе накъде. Ако това летище беше дадена на някого без пари, само и само да го разработи, целият регион щеше да живне. Ама то наште едни управленци, за чудо и приказ.

скоро ще ти викаме Хасан... нали знаеш сега какво ще стане и какъв е замисъла.... сега по европейска програма фирмата на Красимир Даков ще го "ремонтира" за милиони левове (т.е. ще открадне милиони левове) и до там.... летище ще има скоро, но дали ще се използва рационално това е друг въпрос... всичко е схема за кражба на европейски пари за джобчето на герб и красито!!!!

Ако България не беше член на НАТО, сега на Щръклево щеше да летят МИГ. Помислете над това!

Това добре ли е? По-скоро щеше да има референдум в черноморските общини за присъединяване към Русия и зелени човечета.

Гаргите,които прелитаха спокоѝно от Гюргево до Русе вече ще имат проблем със спокоѝното си пребиваване в ЕВРОЗОНАТА.

Каква еврозона бе, аланкоолу? Ти глупав ли си, че още не си научил какво е еврозона? Коментирането на новини не е за теб. Потърси си друго развлечение.

Ура!!! Ще има къде да си пускаме хвърчилата!!!То в Русе не остана нищо свястно.

Не си интересен.