Ангел Александров подаде оставка с цитат от Матея

Директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров най-накрая подаде пред Висшия съдебен съвет (ВСС) заявената си оставка.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Александров подаде оставка с цитат от Матея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има земен съд, но има и небесен. Ако някой не го достигне земния, то го достига небесния.

То че няма провосъдие в БГ е ясно абсул тно на всеки. Да са живи и здрави двамата ми братя - па господ да е жив и здрав че не ми се е налагало досега сам да си търся правото /не чрез съда - той работа не върши - а с братята ми ... /

КОГАТО КОРАБЪТ БАВНО ПОТЪВА НА ТАЗИ МВР, ПРАВОСЪДНА и пр. СИСТЕМА, РЕДНО Е, КОРЕКТНО Е, ЧЕСТНИЯТ ЧОВЕК ДА СЕ ОТТЕГЛИ!? ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СВЕСТНИ, ЧЕСТНИ И НЕОПЕТНЕНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НАПУСНАХА СИСТЕМАТА ЗАЩОТО НЕ ВЪЗПРИЕМАТ ГАВРАТА С ТЯХНОТО ДОСТОЙНСТВО!? НЕКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПИКАЕЩИЯТ ШАДРАВАНЕН МИНИСТЪР!?!?!?

минал покрая матея

комунистите много набожни станали напослдък.

Г-Н Б.ВЕЛЧЕВ ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ОБЩО С МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, ОСВЕН ЕДНАКВИТЕ ФАМИЛИИ...?

и сега какво стана? Александров е опасен, а р. овч. е невинен. който разрови бунище с далавери всред висшите етажи, ще си ходи. така ли ще я караме. между впрочем какво ли стана с откритите пари в банковите сметки на Вальо Топлото.? за да хвръкнат тези две височайши глави сещате ли се кои са замесени???

урааааа, долу сдс

Много се радвам за Александров, че чете Евангелието, и предполагам и цялата Библия, дано и някои други последват примера му.

Не трябваше да подава оставка. Сега всички следоватвли ще разследват така както им наредят защото... ако не слушат ще последва доброволна оставка. Боже та нали това беше целта бе....да му се не види.

Човека изпълни всички поръчки и излиза в пенсия да си харчи придобитото. За 18 години няма нито един осъден от тази гадна политическа измет!

Г-н Велчев, на него явно Доган му е разрешил (може и наредил) да подаде оставка, а на Вас кога ще Ви разреши да да изкарате едно не кокошкарско дело до край?

Podavaneto na ostavki reshava li problemi, g-n Velchev?

Най-после свършил нещо на ползу роду.

Омръзна ми тоя гаден цирк.Тои не е за нормални хора а за аборигени.Вероятно всички ние сме такива.