Кабил преименува министерството си

Министърът на земеделието и горите Нихат Кабил измисли ново име на повереното му ведомство. Той ще предложи то да се казва Министерство на земеделието, храните и развитието на селата.

Обратно в новината

Коментари - Кабил преименува министерството си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го кръсти министерство на яденето и пиенето та да влезе в историята .

ЩЕ има НАПРЕДЪК -досега ядехме по три пъти на ден , като минат храните към КАБИЛ ще ядете по един път на ден- както виетнамците .

Министерството с най-много чиновници върши най-малко работа.За какви села- селата са обречени на геноцид от партията на Нихат Кабил .

не си прав, и гюбеци мятат

Да вземат да го закрият това министерство - и без това само баклава ядат и нищо не правят,хем и Кабил-дебил няма да си мъчи овнешкия мозък.

Как ще измериш, подобренияна на храните и селата?

Хакво се оплаквате бе гяури. Вие само това можете - да ревете .

От теб става само кметски наместник

познайте как наричат етническите българи в това същото министерство. /гяур разбира се, не съм го измислил/

мин. Кабил --> Head&Showders

ама тоя верно си няма друга работа май и само глупости мисли

Как е еврофонд на турски? - Догансофра!

Какво става,бе хора,на този като му видя снимката и ми прилошава.Ама много е неприятен.Имам чувството,че ако се докосна до него ще се изцапам с нещо лепкаво.Добре,че не съм премиер,та не трябва да се ръкувам с него.

На мен ми стана ясно едно - министерството на регионалното развитие и благоустройство не е нужно, защото току що му отнеха част от компетенцията. Трябва да се прекръсти на Министерство на развитието и благоустройството на градовете - в тях гласуват по малко хора за ДПС. Развитието на селата за ДПС - там живеят цигани, турци и турски цигани - електората на либералите(искам някой циганин/турчин да ми каже какво е етатизъм и егалитаризъм).

Пази боже турци да ни определят храните. А аз се чудя що има проблеми в свиневъдството

а градовете кой ще развива, и пиенето го няма в заглавието

Що за по-кратко не е - Министерство на Кабил?

Ми дайте да сменим името, и на България.

Освен тва ша иска България да съ прикръсти на Булгаристан и сичкото кадъни да одят с забрадки и светло сиви шлифери и с шарени шалвари. И ша искам гяурите да си вастановят истинските турско-арабски имена, защото са им ги сменили през 187.. и някоя гоодина. И ша искам тия да затъпеят и опростеят за да са верни поданици на падишаха Аамет Доан и коту им кажи той да е истина и да гласуват без да се интересуват за кого гласуват. Защото коту кажи Аамет Доан то е истина и всичку друго е лъжа и той е пророкъ на Аллаха ил-ля иллях...

А не иска ли да се казва Кабил сарай? Или направо ЕМ ДПС (Еднолично Министерство ДПС Прилапа Селата)? Все тая... Ще цъфнем и ще вържем пак... Пет века малко ни бяха...

Добре е към М-во на земеделието,горите,х да се прибави и напитките,кючеците и шафрантиите-тогава вече ще бъде абсолютен кеф/не че сега не е за Кабил ефенди партията му/.

Министерство на Замените и Грабежите. И е вярно, и се запазва абревиатурата.

Кабил предлага още да отпадне Държавната агенция по храните и на нейно място да се структурира Изпълнителна агенция по храните, която да е на разпореждане на земеделското министерство. Ако това стане реално означава ,че в магазините ще започнат да продават още по-големи боклуци и 20 годишното ирландско месо ще ни се струва супер прясно.Това изказване е връх на наглостта. Ако контрола над храните мине в ръцете на ДПС може да се очаква да бъдат сертифицирани храни опасни или вредни за здравето.А колкото до развитието на селските райони всички знаем кои райони точно ще бъдат развивани. Явно в ДПС са решили да ударят голямата далавера.

Къде се изпокриха мръсните комуняги в сайта?Нека сега да роптаят срещу партниора си.

prekrasti na: peshterata na amet baba i razboinicite ot de-pe-se.

Ама колко съм умен само

Хубаво министверствобеше и по старото име, но го потурчи. Веройтно в новото име има в предвит развиване на турските села. другите кучета ги яли........

А бре министър Кътил или Миндил - къвто и да си - що се не скриеш а? Хората пари искат, ти министерството прекръстваш - що да не те намерят ли ?

Идеята е всички въпроси, свързани с храните, да имат единно управление. mnogo hitar toia riazan fes. depesarite iskat da kontrolirat i hranite sega. basi nahalnite rezniaci. da ne bi da si praviat iluzia che vechno shte sa na vlast?

А защо не го прекръстиш Личната фирма на Доганян и бандата Му? Поне ще отговаря на действителността..

Е те тоя изби рибата!На това му викам аз Кръстник!В момента екип пише обосновката...На майчиния си език ,вероятно?Който е официален в повереното му министерство.Само се чудя ако на едно лайно му смениш името на говно,дали ще мирише по-малко?

Аферим кабил, но не е ли по добре ШАШКЪНЛЪ МИНИСТЪРЛЪ ЕПСИ КАЛЪН СУРАТЛЪ! А сега татлъ олсун че ляба ша свърши... / калън значи дебел, другото е ясно/

По разпореждане на мин. Кабил е днешната стачка на служителите от горите. Смайващо нали, но от 1999 г до днес, всички решения на министерския съвет за индексация на заплатите в държавния сектор, лично по разпореждане първо на Дикме а след това и на Кабил процентите в решенията се редуцираха за системата на горите наполовина, че и по малко от половината. По този начин от 1999 г заплатите на горските служители изостанахас актуализацията точно 27,6 % към 1.1.2007 г. На днешния митинг никой неможе да ни каже, че няма пари за заплати-просто да ни дадат тези 27,6%, разчетени от самото правителство през годините. Ако ги няма тези пари-ще питаме министъра-каде са.

Браво! Само къде видя села?

Да те прекръстят манафите, дано!