”Българската Коледа” - надежда на русенче

Разкъсана аорта на 15-годишния ученик от Русе Филип Венков е причина той и родителите му да потърсят помощ от инициативата "Българската Коледа".

Обратно в новината

Коментари - ”Българската Коледа” - надежда на русенче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах, конкретно детето Филип Венков как да го подкрепим?2000 лв. са нищо и бързо мисля,че може да се съберат от нас гражданите на тази бедна изпокрадена държавица.

Тук пишат и хора, които изкарват от девет кладенеца вода, само и само за да докажат, че няма как да дарят нищо, а има и такива, които ги подкрепят. Вчера имаше такъв случай - след като написах на един такъв, че е Бай Ганьо, друг веднага го подкрепи и обвини мен, че съм Бай Ганьо, защото дарявам на нуждаещите се, а онзи не е, понеже не дарява и разубеждава и останалите да го правят.

Една вечер Филип получава болки в крака, схваща се гърба му и се парализира. Веднага го приемат по спешност в Русенската болница. Оказва се, че има разкъсване на доминалната аорта - тази, която снабдява с кръв стомаха. По спешност викат доц. Иво Петров, който заедно с лекарите от Национална кардиологична болница, извършват животоспасяваща операция и поставиха имплант в стомаха А бе журналисти, когато пишете нещо толкова специализирано, поне се консултирайте за написаното с някой специалист, защото това са смехотворни и абсурдни глупости, да оставим чисто терминологичните грешки...