Стефко Бурджиев официално встъпи в длъжност

Новият областен управител на Русе Стефко Бурджиев заяви, че ще работи за запазване на високото ниво на Областната администрация.

Обратно в новината

Коментари - Стефко Бурджиев официално встъпи в длъжност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре е встъпил в длъжност, но още по-добре ще е ако се разкара веднага, щото не става и за чеп за зеле, пък е сезона на киселото зеле............

Запазването на досегашните му симулации, означава, че ще взема три заплати. Какъв преподавател може да бъде тоз цървул (виж снимката)?! Представител на БАН! Какъв е тоз бе? По какво преподава в университета? Турски знаели?

Какъвто кмета, такъв и областния - пълно милиционизиране и боковизация! Жалко за Русе. Стана напълно селски град!

на Дунав мост ли го взехте

Буруджийчето сега ще удари кьоравото! Направо иде ми да ревна от радост, като гледам колко е кух :))

то бива, ама пък чак толкова не бива, как ъв субект са ни назначили за областен управител - долница на Емел Етем, горница на кмета и от там на Борисов, егати връткавата история и голям хап за страх, е, що пак се върнаха същите некадърници, които освен за перачи на пари за друго не стават...

С този, и да му накърня имЕто или не, все тая. В Русе не копаем "дупка на дъното". Вече сме от другата страна след "Дупката".

sanches1

Вижте му муцуната само, като чейнчджаджия на нитака до Халите, който по-големите помнят все още...:)

Да развеем червените байраци и си покажем кухите лейки!

sanches1

Аз мразя комунистите повече от теб, приятел, ама ти май не си чист българин/русенец, нали?!

Хубаво е ,че запазва и качеството си на долнопробна политическа и човешка хлъзгавина...освен всичко останало...то е най характерното за него ! Лошото е ,че един честен , но тъп депутат от СДС през 1997 г. му спаси комунистическата кожа и го направи шеф на Гр. защита...Иначе ,вече 17 г. щеше де е на заслужен отдих с овенната си пенсия!

Новият/стар областен управител на Русе - Стефко Бурджиев е човекът, който съсипа Гражданска защита като нейн последен директор в името на сладкия и носещ облаги пост на областен управител.

Едни други тъмни сили го направиха това приятелю, а единствено той се бори до край след което просто се отказа и си тръгна за да не бъде част от едно унищожение!

И понеже много се бори приятелю, ама толкова много се бори, и толкова много му беше тежко и трудно, че два пъти го канят за областен управител? Такава фурнаджийска лопата като него и повратливост скоро не бях виждал.