Започна ремонтът на кръгово кръстовище

С тържествен водосвет и първа копка в петък започна реконструкцията на кръговото кръстовище между булевардите „Липник“ и Цар Освободител“.

Обратно в новината

Коментари - Започна ремонтът на кръгово кръстовище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛЕЛОТО? Това не е кръстопът, а си е колело. Кръстопът идва от КРЪСТ - кръстосано шосе. Пари се получават за написаното! Редакторите ме дразнят вече много със заглавията си!

Надали, не е помислено за валежите. Все пак малко ли стари съоръжения се наводниха, че да не са взети мерки за ново такова.

аз си мисля,че кръговото след първия по голям дъжд ще се превърне в басейн,по-голям от градския/за щастие на онзи от видеото,дето се хвърляше на гейзера на шахтата/ , а колко коли ще падат вътре...не ми се помисля даже

каквито шИфьори има у РусИ ,на път за пазарЯ ,директно са вътре връз Ората

Много важно е да се запази зеленината! Не искам само бетони да гледм.

НЕ ПИШЕ КОЙ ЩЕ Е СТРОИТЕЛЯ

"че то трябва да се превърне в място за срещи и прекарване на свободното време" И какво място за срещи може да бъде едно кръгово, на което има достатъчно голям трафик?

Кой Общински съвет от кого копира-русенският от пловдивския или обратно? Дано се получи нещо по-добро.

названията в българският език са малко смешни. Звучи като квадратен кръг! Германците казват КРАЙЗЕЛ - логично е да се каже КРЪГЪТ - достатъчно е. Иначе драга е смешно.

sanches1

Надяват се проекта да се завърши до пролетта на 2015, а почнаха да копаят декември 2014, бах мааму аз?!?!?!

Санчуго, пак не четеш! Концерта е през октомври, а срока на проекта е написано, че е до декември 2015, каква пролет те гони?

sanches1

Ако това стане до пролетта, аз лично ще отида и ще се гръмна насред кръговото, хахахахах, а аз не искам да правя това !!!

И в Русе като в много други градове есенно-зимния сезон е любим за разкопаване и облагородяване. Интересното в случая е челния опит при който нервния център на 140 000 град се разбитва по това време. Виж глупавите софиянци поприключиха за тази година,

Най-после след четвърт век (уж) ще се завърши започнатот. Дано не се получи както с останалите обекти в района.