Летище Пловдив може да приема чартъри от Китай

Летище Пловдив има възможност и желание да приема чартърни полети с туристи от Китай, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Летище Пловдив може да приема чартъри от Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цивилното летище приема самолети на НАТО. А китайските туристи ще отидат в Истанбул ,Атина , Рим ,Верона ,Милано ,Венеция ,Виена ,Берлин ,"По Рейн ",Прага ,Будапеща , Цюрих , Париж ,Лондон ,Санкт Петербург ,Москва , Мадрид и пр. Пловдив е град с прогресивно намаляващо население и "немски вурстчета и греяно вино "за 22 дни.

Използвах летището в 22.00ч нито има място за пристигащи нито за изпращащи става въпрос за парко места, а за автобуси да не говоря.Община Пловдив няма интерес към приходи от това летище.Пълно безхаберие и не уважение към хората.

Естествено, че китайски туристи могат да дойдат, но има една тънка подробност - няма достатъчно екскурзоводи на китайски език (само няколко). Ако искаме туристи трябват екскурзоводи! Т.е. даже и да се предприемат мерки за обучение на китайскоговорящи екскурзоводи, това ще отнеме поне няколко години, като се иска екшън-план и съвместни действия между държава и браншови организации, както и стратегия. Иначе кмета на Пловдив може да разчита основно на Дядо Господ!

И аз МОЖЕ да искам да приемам хубавици от Китай ,но дали ще дойдат и как ще ги обслужа .Празнични фойерверки-китайски- 100 % квалитетни.

Popa

Особен интерес за тях представляват и марковите стоки в България от Китай, които в родината им са много скъпи. Му-ха-ха-ха-ха!

то летището желание може да има,ама туристите от Китай дали имат желание да дойдат..

...е актуална, но ясно си личи ръждата на това летище! Българско нехайство,не само в Пловдив ами навсякъде!

спокойно колега това е старата сграда, новото летище е до нея :)

те, тукашните "маркови стоки" са от родината им и без това... :D