Енерго-про отрича да е в ”плачевно състояние”

"Енерго-Про", която снабдява с ток Североизточна България, е готова за зимния сезон, заяви управителят на компанията Стефан Абаджиев.

Обратно в новината

Коментари - Енерго-про отрича да е в ”плачевно състояние” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така ще ти звъни да си оттегляш жалбата? Поне му напиши името да се знае.

Интересно как чак сега излиза името на Желев. Хората толкова ли се притесняват да говорят за това какво се случва? Желев и Абаджиев са комбина. Не е ли нарушение на лицензията управителите на Енерго про Варна да се месят в мрежовата компания?

Михаил Желев - това е Енерго Про в момента! Тежък, патологичен параноичен медецински случай, който има цялата власт и който решава кога и кой да бъде уволнен; дали, кога и с кого да се сключи сделка; без дори санитарно ниско ниво на познания по енергетика. Всички останали "мениджери" са абсолютни безгластни буквички, които кимат и изпълняват без значение на закона, морала, достойнство и т.н.

Напълно вярно!

Нещата наистина не са добре. Еон бяха започнали цялостна подмяна на проблемните участъци , на изолаторите по линиите и на подстанциите. След като напуснаха , тези стопираха всичко... Това , което има в складовете - се изписва само при крайна необходимост. Да се молим да няма тежка зима...

Да бе да, терор, стрес и доброзорно напускане след приложен натиск и изнудване. Пълна анархия и безхаберие. Кога в енерго е имало такова текучество и толкова обяви за работа!? - никога не е било, но в момента е така..... Извода си го направете сами.

Единственото вярно в публикацията: "Според мениджърите на компанията всичко се извършва по план, а твърденията за масови съкращения не отговарят на истината. " :))))

девиз на пионерската организация тим-винаги готови.

Лъжа до лъжа, да се молим да няма зима, че ни е спукана работата. Трябва да влезе проверка и то по всички направления!!!!!!

Чести токови удари в района ни. При сигнал - няма планови прекъсвания ... дрън - дрън! Уредите се развалят на воля!

Синдикалните лидери са продажници, нагаждачи себелюбци!