Пловдивски бизнесмен в ареста за палежи

Пловдивският бизнесмен Радослав Керанов, който дава под наем 140 таксита, е задържан за 72 ч. Заедно с него в килията е и управителят на една от фирмите му.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивски бизнесмен в ареста за палежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радо простия главок и брат му Тошо пу..ата съден за наркотици.Хвани единия и утрепи и двамата.Никакъв бизнесмен не е тоя бе кви ги пишете тук.

Тъкмо такъв въпрос щях да задам и аз.Вече мулетата щом станаха и бизнесмени - егати и държавата.

Те тоо ли ше ме пали мене? Ше го палим кат "Балканче" с обратно ритане.

Мутренска му работа,затова всеки трябва да си носи пистолет във себе си,за подобни сцени.

Радо Компира запалил колата на Репата. Този кога работи, кога спечели толкова, плати си данъците, че и 140 автомобила завъртя... Вероятно е велик бизнесмен...

Радо, до затвора ли стигна, така и не се успокои и не миряса, все да си най - великия. Нито си инженер, нито си бизнесмен, нито си боксьор, а си дребен и прост престъпник.

Бизнесмен!?!? А има толкова по-подходящи: престъпник, бандит, айдук...

в бългерия тази дума е на почит. простите американци като кажат бизнесмен имат предвид работник или работещ. мениджър у нас означава директор. най-малко! пак простите американци като казват мениджър имат предвид успял или успешен. там са прости и е естествено най-успешния да е шеф. а не както тук слагаме директори (мениджъри) наши хора, а нали има пчелички - да работят. големият министър муравей радев като се правеше пред ферхойген че знае английски му сподели в ефир по тогавашния канал 1, че има "мени форин инвестигейшънс" демек искаше да каже, че имало много чуждестранни инвестиции, но учителката по английски най-вероятно не го е научила че вместо инвестиции без да иска е казал разследване

Голема простотия си написал брато..... да знайш.

браво маина.

Кви пет ле..а, майна , къв бизнесмен ? Виж му фейса само.