Подготвят наръчник при терористичен акт

Екипът на Медицинския университет във Варна подготвя наръчник за действия при екстремни ситуации, включително и при терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - Подготвят наръчник при терористичен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 25 години демократичен терор от неолибералите, "бившата" върхушка и мутрите едва ли има нужда да ни издават и наръчник. А и той едва ли се прави без пари - за подобни неща кой знае защо винаги се намират манги!

kikuno

Бавно и трудно започваме да преоткриваме топлата вода .Сигурно някой ден ще направим важното откритие ,че децата ни се нуждаят от военно обучение а и младежите ни от поне година истинска военна служба а циганите и другите с подобен манталитет от трудови навици и подходящото за това задължително трудово обучение във военизирана структура.Колко ли излишна кръв ще се пролее а и изобщо колко ще ни струва натрапения ни грешен модел.

Напълно те подкрепям.Чак след военната служба почуствах че имам някакво мъжко самочуствие и надежност,макар и преди това да бях завършил висше образование.Да си мъж не означава само да можеш да правиш деца и да печелиш пари.Мъжкото е в психиката и възможността да се вглеждаш в себе си.