Пловдив остана само с 2 паяка

От днес в Пловдив ще работят само два „паяка“.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив остана само с 2 паяка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е баси и кефа !.Пак ще спретнат някое търгче за закупуване на нови кръвосмуци...

Типично поведение на мършояди! карат на конвейр - дигайки автомобили спряли пред болница Централ. Аз самият бях потърпевш - тъй като болницата няма паркинг или паркоместа (кой е дал строително разрешение в центъра на Пловдив) спрях пред вгода и се качих набързо да помогна на болната си майка. Докато сляза долу - колата ми я нямаше. Но вече вдигаха следващата. Направих скандал на полицая - опитах да спря качването на колата на някой друг , който се грижи в момента я за болен родител , я за болно дете. Та дотук с тезата , че вдигат само където пречат наистина првозните средства. По бул Васил Априлов по никакъв начин не съм препятствал движението и без това пред болницата има колона от таксита. А е престъпно да няма възмопжност по един нормален , човешки начин да спреш и да се погрижиш за болен човек. Напротви - там постигат супер норматив припечелвайки на гърба на страдащите. Всъщност мършоядите имат полезна санитарна функция. В случая Общинска полиция само паразитира.

А къде е спайдърмен?

Жалко, това май беше единствения печеливш бизнес, в града...

Бунаци

Днес по ирония на съдбата бях свидетел-как Кат и Даи извършват проверки на главен път Е-80-до Пловдив? Видях една голяма пародия-осем автомобила за контрол-и може би 16 служители-а проверката я извършваха -2-3 служители а другите какво правеха?Едва ли това е истинският контрол на МВР-явно там е осеяно от некадърници-които облечени във власт винят хората с функций на пътя?КОРУПЦИЯТА СЕ БОРИ САМО СЪС ПРАВИЛА ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ-ДЪРЖАВАТА ЗА СЕГА Е НЕСПОСОБНА НА ТОВА-И КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА?

Отиваме да си набием по една тъпанарка и после одим в кръчмата за разтуха. Препоръчвам ти го и на теб за разпускане на нервите.

от името на песимистите от Разград Ви предлагаме нашият ПАЯК ,който от години не върши никаква работа.Просто само лапа наши пари.

Ами не благодаря, любезно отказваме, и два са ни много ;-)