Призив: Да спасим живота на Жанета от Варна

27-годишната Жанета Врачева е с диагноза хронична бъбречна недостатъчност от 3 години. Провежда й се перитонеална диализа.

Обратно в новината

Коментари - Призив: Да спасим живота на Жанета от Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава няма , ако по човешки не помогнем на това момиче . Ще се превърне на число в статистика та и толкова . Помогнете и .

а защо, пита се в задачата, трябва да се молят хората да отделят от парите си? къде е държавата в случая? и по-добре ли е да пращаме рота в Ирак или Афганистан или Босна, където само ние липсваме и само заради нас има мир, или депутатите да си сменят през 2 години целия автопарк с десетки скъпи лимузини, или е по-добре тези милиони да се дадат за лечение на хората?

Защо това красиво момиче трябва да се моли,не му ли стига болката и мъката?!Срам за държавата,срам за прехвалената българска медицина и бягащите на запад доктори,които са изучили с нашите данъци .Няма такава държава,няма.

Задачата най-вероятно е с много прост отговор, който ще удовлетвори и участника във форума с име 'Протест'. Така наречената 'кръстосана трансплантация' не случайно се извършва в страна като Турция, а не в ЕС. Терминът обозначава официална продажба на орган, същата се предлага и в Пакистан, където са оперирани доста българи. Държавата ни няма как да спонсорира забранена в цивилизования свят практика, колкото и да е несправедливо за засегнатата страна. Пожелавам на г-ца Жанета Врачева успех в борбата и лично я подкрепям с моята лепта по сметката, макар и трансплантацията от жив неродствен донор да е неетичен акт от всяка гледана точка. Успех и дано никому не се налага да има нужда от пари, за да спаси живота си, както и да продава тялото си!

Къде са ранобудните студенти и Протестна мрежа да поставят въпроса за октомрийските заплати на депутатите (незаработени). С тези около 500 000 лева може да се помогне на много нуждаещи се от лечение българи.

Те си мълчат вече, понеже десните боклуци са на власт. Плюс калинките.

А къде си ти? У вас на топло? Така си и знаех, както винаги!

От 1лв 90% отиват за помощ. Значи 10ст. отиват за оператора ли? Това си е чист операторски обир!

Невзетите плащания на мобилните оператори от некоректни абонати не са ли проблем между тях и некоректните абонати, а не между мен и Жана? То така много лесно! Нямам достатъчно плащания - организирам благотворителна кампания и си ги прихващам от това, дето свестните хора са го откъснали от мизерията си, че да направят добро... Може и да потърся друг начин да помогна на момичето, но с 200% гаранция няма да пусна СМС. Ако не знаех колко всеобхватна е мафията у нас, щях да потърся начин да организирам независим мобилен оператор. То бива гьонсуратлък, бива, ама чак това просто не бива!

Затова има банкова сметка-винаги проверявам в обявената банка има ли дарителска сметка,защото тя се открива при определени условия и превеждам сумата, която мога да отделя,