Пешеходец загина, блъснат от порше на ”Тракия”

54-годишен пешеходец бе блъснат от лек автомобил “Порше“ тази нощ на магистрала “Тракия“, съобщиха от МВР-Пловдив. Мъжът е загинал на място.

Обратно в новината

Коментари - Пешеходец загина, блъснат от порше на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе айде стига-каква работа има там в 3 през нощта...на магистрала се кара като на магистрала,с повече от 90-никакво значение няма каква е колата..и москвич да го беше блъснал нямаше да оцелее..

Не се казва нищо дали пешеходецът не е бил пиян, това да пресичаш нощем магистрала си иска голяма смелост.

награда "Дарвин" за пешеходеца ! този шофьор е невинен ! пешеходци нямат право да се мотаят по магистралата и да я пресичат където си искат ! този шофьор е невинен ! жалко , че е преживял стрес !

Крайно време е да почната да глобяват и пешеходци и велосипедисти за неправомерни действия!

Трябва да има кой да ги глобява, а не полицаите да се крият в астрите и да дебнат като "иванчо на посия"!

Няма виновен в този случай, виновния е починал. На мен веднъж ми се случи на същата тази магистрала, на ляв завой с ограничена видимост да видя военни, спрели колата си в лявото платно да сменят гума.... коментара е излишен!

Сега шофьорът ще го отнесе. Както ми каза веднъж един адвокат - виновен или не, щом има смъртен случай, някой трябва да го отнесе. Да пресичаш магистрала в 3 часа през нощта си е чисто самоубийство.

Естествено, шофьора е карал с несъобразена скорост...

Дори и така да е, магистралата НЕ Е място за пешеходци. В случая жервата си го е отнесла безвъзвратно. Жалко за стреса на шофьора. (А че не е карал в лявата лента само за изпреварване на камион е повече от ясно)

Няма 'да го отнесе'. В София, на 'Цариградско шосе' често пресичат, през булеварда и почти винаги на шофьорите им се разминава (там ограничението е 80 км/ч).

Бог да го прости. Само на мен ли така ми се струва, че на магистрала никъде няма пешеходна пътека. И по средата има препядствие - мантинела. Какво има да разследват?

Да и е оградена със мрежи за да не влиза на пътното платно "добитак" :)