Общината обмисля да строи нов пешеходен мост

Идея за построяването на нов пешеходен мост над река Марица бе предложена по време на вчерашното обсъждане на проектобюджета на Пловдив за 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Общината обмисля да строи нов пешеходен мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно излишно-по-скоро да помислят нещо за жп прелеза на сточна гара-хиляди хора минават от там ежедневно,просто защото няма друг път..но си е доста рисковано..

имам два въпроса: първо: от кой джоб ще дойдат парите за един ненужен мост? и второ: кой ще прибере парите за ненужния мост?

ами направете още един мост бе.нали трябва да гепите пари с поставени фирми.само не правете кръгови кръстовища.може мост ама да не е пешеходен

По-добре махнете тенекиената дрехарница от стария мост.Отвратително грозно е. Не стана ясно и къде мислят да строят нов пешеходен мост.И защо пак пешеходен, нали щеше да се строи нормален мост някъде до железният в западната част на града?

И до моста постройте едно училище, децата за училището обещавам аз да ги направя, само ми осигурете 30-тина жени, всяка готова да роди по 2-3 деца и после да се оправя сама с тях, без да ме съди за издръжка и да ме занимава с каквото и да било по въпроса, аз ше свърша майсторската работа :)

Тотев вземи довърши моста на бул. В. Априлов, целият бул. В. Априлов, Колямо конарско шосе път тогава строй нов мост. Иначе всичките ви работи са почнати и недовършени.

каква е тази снимка? Жалко дза великото име "река Малица" Каква е тази боклукджииница. Да го е срам човек. Сега като е по пълно коритото, да направи някой една по представителна снимка - Надежда да маха тази идиотска снимка.

Ако е като "новото" кръгово преди моста на Марица, по-добре да не го захващат.Некадърници!

Оправете си заглавието на темата!

delly

Благодарим!

И за какво ви е нов мост - за да можете и него да покриете и задръстите с магазинчета ли? Навремето Пловдив имаше чудесен пешеходен мост, докато не се появиха грозните сергии и след това не заседна там ужасната влакова композиция.