С 1000 по-малко са безработните в Русе

С хиляда по-малко са регистрираните безработни в община Русе от началото на годината до края на октомври, в сравнение със същия период на миналата година.

Обратно в новината

Коментари - С 1000 по-малко са безработните в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е вярно!Много безработни не се регистрират, защото са установили, че няма кой да им помогне.

Да де,ако може с два западни перфектни езика,2-3 разговорни,50 години опит,да са на 23 в момента и да им работят без пари. Що не!? По една с*ка?

въпросът е къде са заминали? Русе запада, Русе намалява, но пък крадците в общината се размножават - хрантутниците цъфтят и вържат чантаджиите са си добре

аз сам на бурото и сам на 58 години ..... от 3 години работа нама и всеки пат ми казват че трабва да се откая ,,,,, но пнрже сам упорита продалявам ,,,,,, преди мен изгониха 4 човека хора обикновени и немояха да се защитат а те вземаха пари ,,,,,ето такава е програмата в буроро,,,,,, да отчитаме по малко без работни нали трабва дасе вижда че те работат.... кото изгонат хората и отчитат по малко без работни..... а хората остават без надежда отван мез хлаб без работа и всащото това време трабва да си плащат здравни усигоровки..... как да стане ,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И за 58 години не се ли научи да пишеш на български,все на маймуница ли я караш!

А ако такава й е клавиатурата? Купи й една на кирилица, за да не те дразни, тъпанар такъв. Какво общо има това с проблема на жената?!

Преди само 4 дена излезе новината: Русенска област намалява с 20 000 души от 31.12.2008 г. до 31.12.2012 г. Това означава, че по един русенец "изчезва" на всеки два часа. Какво учудващо има че има по-малко безработни !!! СИГУРНО ГО СМЯТАТЕ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНА НОВИНА, баси простия народ!

Добре е заедно с тази крива стъкмистика на бюрата да казват с колк ое намалял града през този период

Естествено, че броят на регистрираните ще е по малък, просто хората не са записани в бюрото поради изгубена вяра в с-мата , че някой ще им намери работа. Малко са хората които са доволни от бюрото по труда и предложената им работа. С тези остарели методи за определяне на качествата на даден човек и каква работа може да свърши няма как да ти намерят добра позиция. Не може работа да ти търсят само по завършено образование без да ти погледнат CV-то или да разговарят с теб кои са ти силните страни..

.....Те другите умряа от глад. За останалите поздрав с песничката ...Ауууу , от глад умирам...