С пари от ”Скобелева майка” ще ремонтират улици

731 хиляди лева целева субсидия за реконструкцията на надлез "Скобелева майка" се прехвърлят за ремонти на улици в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - С пари от ”Скобелева майка” ще ремонтират улици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то че ги направиха хубаво! няма лошо! ама на практика и бул македония и петко д петков си останаха толкова тесни колкото и с паважа. при положение, че и на двете места има къде паркинги, къде зелени площи, които могат да влязат в разширението на платното. ама ясно е, че когато няма какво да отчуждаваш за да правиш пътища не е интересно

Къде го видяхте този един километър бе? Поне едно кръгово с Капитан Райчо да бяхте направили, че то и с километър пак не ви се вързва разхода от 1280 лв./м. Май забравихте кога ББ строеше магистрали за 400 лв/м.

по-скоро кърпене на дупри в лошо време - това е елементарно трошене на пари. А това, че на Скобелева майка ужас и безумие, що ни е грижа - ние ходим по Главната. и получаваме готови бюджетни пари. А тия дето ни хранят да се гърчат в тоя апендикс, дето сега. Още повече при всики валеж е непроходим.

До кога мамин Ваньо ще харчи нашите пари за "неговия" квартал/хотел Империал/. Съоръжение за милиони, за които други градове ни завиждат вече трета година стои затворен, като колегите шофьори се принуждават да слизат под моста и да преминават по колелото, разбира се когато вали това е не възможно. Утешението ни е, че проблема само когато вали, защото другото творение на мамин Ваньо-колелото до Водната палата ежедневно създава проблеми. Дерзайте Пловдивчани, до нови по-хубави времена- когато кмета да е от нашия квартал.

Нали "Македония" вече я направиха или сега има едни пари за усвояване....