8 г. затвор за майка, убила жестоко бебето си

Пловдивският окръжен съд осъди на 8 години затвор 31-годишната Светлана Александрова, обвинена в жестокото убийство на новороденото си дете през януари т.г.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор за майка, убила жестоко бебето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изрод е тая.

За тая измет няма закони, от нищо не ги е страх. Те имат само права, но не и задължения... дори животните не постъпват така с децата си...

1.Да беше го оставила в дом - хиляди хора имат репродуктивни проблеми и плащат луди пари за инсеминации, инвитро и лечение. Като не го е искала, защо го е родила? Простотията и неграмотността нямат граници. 2.Да й отнемат другите три деца, че тя и на тях може да посегне. 3.Присъдата трябва да включва и операция за отстраняване на детеродните й органи!

интересно-на българките ефективни и немалки присъди,а на ромките които редовно пребиват продават, и убиват новородени обикновено няма присъди...

На така наречените "роми", в превод цигани, всичко им е позволено и простено. В нашата държава да си "ром", луд и простак е най-удобно.

За смърт се полага смъртна присъда!!

Разбира се, особено за предумишлено убийство на новородено дете....и то на собственото й дете! Трябва да я линчуват преди това!