Обиски и арести в ромските квартали в Пловдив

Масирана антитерористична акция се провежда в Пловдив и още три града в страната от ДАНС и МВР. Десетки са арестувани в Столипиново, Шекер Махала и Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Обиски и арести в ромските квартали в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДС. Свободията е опасна- вижте арабите, Украйна и пр. Радикалността навлиза постипено. Всички съмнителни да се прибират /дори и за малки провинения/. Кой знае как ще се развият!

като има дискриминизация на ромите в страната и хората са без работа,какво да правят! или сте умрат от глад или контрабанда!

НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛЦИНСТВА ! ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС !

България - безмилостно В ЗАТВОРИТЕ Те режат глави! Поне в заворите ги сложете.

Съвсем сме заспали пред една свръх голяма опасност. Това само е връх на айсберга. Защото с произволното пускане на всякакви уж бежанци у нас, с всякакви демонстрации как да се реже телената ограда уж за демокрация, с напъните на Лютви и Ахмед да се правят на уж българи, с приспивната песен на нажшите уж политици, че България е изолирана от терористична атака, нещата хич не отиват на добре. Пълно недоумение е тази търпимост към опасните антибългарски явления и най-вече на радикален ислям у нас.

Има циганки, които с по един сак контрабандни цигари без бандерол обикалят с междуселските автобуси по селата около Пловдив и продават сума ти стекове и това е от години ! Достатъучно е полицията да проследи само една от тия циганки и ше я хване в крачка със сака с цигарите ! Само желание трябва !

Нали тези циганки отнякъде ги взимат тези цигари без бандерол... Кой ли ги снабдява??? Така ще си отговорим на въпроса защо не ги задържат, както и защо не арестуват всичките цигани, които продават наркотици по улиците в Изгрев... всичко се знае и вижда, но просто там са забъркани интереси и много пари.

днес минах през Шекера за КАТ -Пловдив и те пак си продаваха контрабандно прах за пране и други неща,като всеки ден.те полицията го виждат това всеки ден ,щото минават от там