Варненци: Пияните шофьори - без книжка

Над 60% от жителите на Варна смятат, че всеки пил шофьор, който е участвал в катастрофа с пострадали, трябва да бъде наказван с отнемане на книжката завинаги.

Обратно в новината

Коментари - Варненци: Пияните шофьори - без книжка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За алкохола спор няма,но като гледам на 50% от автомобили те във Варна са им изгорели мигачите,и това има много голям принос за катастрофите в града.

TIREX

отдавна известен факт че варна най противния град за живеене в Европа най много курви и най тъпи жители доволни роби на тим!

Chefo77

А ти от кои си?

В много държави се конфискува автомобила при много видиве нарушения. Мисля че е справедливо.

Да започнем първо с настилката, неравностите и дупките по улиците и шосетата. Да оправят първо тях за да има нормално условия за каране. После за качеството на обучението / вътре влизат указанията за алкохол, наркотици и цици / и тогава със санкциите, глобите и затворите. Най-трудно ще бъде да се накара обаче "хидрата" / демек Независимата Съдебна Власт / да работи както трябва. Те започнали от зимните гуми и ракията да ми натрапват ежедневно.

Няма загинали заради дупки по пътя - жертвите са от висока скорост , алкохол и купени книжки. Караш ли пил значи си готов да отнемеш живот - твърдо ЗА затвор за пиян шофьор !

Много добро изказване! Мисля си, че пресата насъсква гражданите едни срещу други с такиве плоски номера. Ето има хора, които се хващат на тях, като пишещия по-долу. Разбира се, че държавата трябва да бъде накарана да създаде цивилизовани условия за движение по пътищата, и тогава чак да се апелира към съвестта на шофьорите.

Chefo77

Прост народ - слаба нация. Алкохолът е ПРИЧИНА, дупката е ОПРАВДАНИЕ. Колко голяма дупка трябва да видиш на пътя, та да оправдаеш шофиране в състояние на мотика?

Варненци са много прави и за това и за зоополицията. Браво, всички останали градове и села трябва да взимат пример от тях!

За пияните разбрах и съм абсолютно съгласен,обаче какво ще правиме с некадърните,защото не всички можем да бъдем лекари обаче всички можем да бъдем шофьори!Помислете от кои сте?

Максим Ставийски беше ЛИЦЕ на кампанията против пияните шофьори.