Кметът засади елха и откри ремонтирана улица

Кметът на Пловдив Иван Тотев участва в засаждането на нова кавказка ела в градината на площад „Стефан Стамболов” пред сградата на Общината.

Обратно в новината

Коментари - Кметът засади елха и откри ремонтирана улица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес кметът ,уважаемият инж. Тотев във Фейсбук уточнява ,че е подменен паважът с асфалтова покривка. По този начин всеки упрек срещу Община Пловдив е неоснователен .но авторката на първоначалната версия е или некомпетентна или не е виждала никога през живота си ул " П.Д. Петков " и писа преасфалтиране.

Виждам, че държите на точността, та да ви попитам къде отидоха паветата от тази и други ремонтирани улици?

Ей тоя срам с кръговото на моста до Водната палата кой го измисли бе г-н Кмете.Ако го плащаше ти сега някой твой архитект щеше да си ходи ,твои служители трябваше да си бръкнат в джоба ,а ти трябваше да си смениш името щото няма кой да ти даде работа.

Режи лентичките, мамин, гледай да задминеш и батя си Бойко, депавирай и реасфалтирай, па си построй нещичко и за себе си!

" за бившата павирана улица " ,този вариант може би е по-добър ?

След като писах ,че ПАВАЖЪТ ,С ТРАЙНОСТ 50 ГОДИНИ ОТ ВСЯКА СТРАНА ,БЕ ПОДМЕНЕТ С АСФАЛТ ,а само след 2 години ще има преасфалтиране от образувани дупки ,статията бе коригирана. Но ,това ,че не е бело преасфалтиране може да се прочете в : Plovdiv24 " премахна се паважът " ,в link І " за бившата павирана улица " , в Plovdivlife " около 1 км. паважна ивица е подменене с асфалтова ".В случая става въпрос за достовереност и прецизност на авторите на статии .

Ей,големи нещастници сте. Как пък нищо хубаво на видяхте. И паветата хиляда пътиписъха, ча са в някакъв склад,даже снимки имаше. И всъщност май големия проблем ви е, че вие не можете да крадете. Тъпанари клети

И двеста годишен дъб да посади, не може да измие позора от просташки направеното кръгово преди моста на панаира/посока север/.Днес започната да му махат паважа и чух, че напълно ще бъде рекоструирано.Колко ли пари ще струва тази глупост?

На чужд гръб и сто тояги са малко.

Уважаемата авторка на статията ,ако е от Пловдив ,прекрасно знае ,че не се касае за ПРЕАСФАЛТИРАНЕ ,защото улица " Петко Д. Петков" винаги е била само с паваж.Продадоха ли се премахнатите хиляди павета и къде са сега?

Великолепно е посаждането на коледно дръвче на мястото на старото , а къде са паветата на ул. " Петко Д.Петков " ?

Паветата отдавна са продадени в чужбина. Не ви ли прави впечатление, че всички ремонти на улици са свързани с премахване на паважа и замяната му с нетраен асфалт. Така печалбата е двойна - паважът се продава, а след няколко години, като се разкапе асфалтът, се осигурява ново плащане на наши фирми за подмяната му.

Така е - на мен ми правят впечатление и други подробности: 1. Паважът преди се махаше с фадрома, докат осега се маха ръчно - вероятно за запазване търговски вид - да се запазят 2. Ремонтът на павирани улици, се започва на равни интервали от време, съответно обиране на паветата... Завършването - когато стане!